Fernisering: Lag af et liv

Fredag 8. oktober er der fernisering i Rønde Kunstforening på udstillingen "Lag af et liv" af kunstmaler Bettina Winkelmann.

Rønde Kunstforening præsenterer udstillingen ”Lag af et liv” af kunstmaler Bettina Winkelmann.

Bettina Winkelman er en anerkendt kunstner med et internationalt cv. Hun er født og opvokset i Tyskland, men er nu bosiddende i Danmark. Hendes uddannelse er foregået både i Kassel og på Århus Kunstakademi, og hun har udstillet i en lang række lande.

Malerierne på denne udstilling tager udgangspunkt i livets cyklus. Hun har blandt andet hentet inspiration i familiealbummet, men maler, så billederne lige så vel kunne afspejle andre familier. Udstillingen, der er udskudt fra foråret, varer frem til 30. november, og alle er velkomne til ferniseringen fredag 8. oktober på Egegård, Birkevej 39, Rønde, hvor Rønde Kunstforening byder på lidt spiseligt samt et glas vin/vand.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen