Ragnarok i Vistoft kirke

Skuespiller Vigga Bro og bassisten Ida Bach Jensen byder på musikalsk fortælling.

Artiklens øverste billede

Skuespiller Vigga Bro og bassisten Ida Bach Jensen gæster onsdag 13. oktober kl. 19.30 Vistoft kirke med deres musikalske fortælling om Ragnarok. De vil i ord og toner fortælle historien om de nordiske guder og Ragnarok. En grum og morsom fortælling om Gudernes sidste dage og de begivenheder, der førte op til verdens ende.

Det interessante ved de gamle guder er, at de er så menneskelige. Ja, de er næsten mere menneskelige end menneskene selv. De er forfængelige, impulsive, fordomsfulde, kærlighedsfulde og komiske. Sådan nogle guder kan man fortælle historier med. Historier, der kan gøre os klogere på os selv. Måske kan de historier også sende et par tanker op i nutiden.

Vigga Bro er kendt som skuespiller og instruktør. Hendes store passion er dog historiefortælling, som hun for alvor begyndte at arbejde med i 80’erne og 90’erne. Interessen for historiefortælling blev vakt i mødet med Dario Fos fortællinger og baggrunden havde Vigga Bro i sin families fortælletradition. Hun er i dag en af vores største fortællere og har et stort repertoire af historier fra hele verden, og lige så mange digter hun selv.

Ida Bach Jensen er uddannet kontrabassist i Paris. Hun optræder som solist i egne elektro-akustiske værker og i samarbejder med andre skabende kunstnere. Hun har gennem de sidste 20 år skabt musik til koncerter, dans, teater, film og historiefortællinger.

Gratis entre.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen