Syddjurs spiller dansk

Syddjurs Kommune er klar til en uge fyldt med dansk musik med blandt andre Veronica Mortensen, Lise Dres, Mirja Kippel og fællessang.

Artiklens øverste billede

Hvert år sættes der i ugerne omkring uge 44 fokus på dansk musik med organisationen Spil Dansk i spidsen. Der lægges op til en uge i Syddjurs med musik for alle aldersgrupper og indenfor enhver musikalsk genre - bare musikken er dansk.

Som Spil Dansk-kommune får Syddjurs glæde af en række musikarrangementer og oplevelser, der sætter fokus på ugens musikalske tema.

Spil Dansk-projektet opfordrer til, at lokale musikarrangører byder ind i et bredt lokalt Spil Dansk-program. Derfor vil man blandt andet både kunne opleve kirkekoncerter, fællessang, elevkoncerter og store koncerter. En række af kommunens aktører har været aktive med at arrangere Spil Dansk-koncerter i ugerne omkring uge 44.

Mek Pek

Musik i Rønde inviterer til musikforedrag med Kenn Lending, der gennem mange år har stået i spidsen for sit eget funky blues band. I Rodskov Forsamlingshus er der familiearrangement, når Mek Pek 6. november gæster huset med sit fantastiske show Åh Abe.

Jazz i Kom-Bi

I Kom-Bi i Hornslet skal biografsalen fyldes med toner fra Veronica Mortensen, der giver koncert 12. november. Veronica Mortensen er en af landets mest interessante sangerinder på den danske jazzhimmel. Hendes varme og ligefremme tilgang til den nordiske jazzgenre er højt elsket af publikummer overalt, og anmeldere roser hendes udgivelser og livekoncerter til skyerne.

Fællessang

Efter et år med fællessang på skærmen er der godt varmet op til fællessang på gammeldags facon. Et hold af Kulturskolen Sydddjurs’ lærerteam tager til Kolind+ for at skabe en dejlig formiddag for kommunens skolebørn, fortæller Syddjurs Kommune i en pressemeddelelse.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d


gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen