Næste Ebelfestival-plakat fundet

Ebelfestival er for i år overstået og vinderen af plakatkonkurrencen er fundet.

Artiklens øverste billede
Kurt Wathne, Stavanger, Norge vandt plakatkonkurrencen med 705 stemmer. Så her er plakaten til næste års Ebelfestival.

»Det kan hermed meddelelse, at Ebelfestival 2021 blev en større succes. Det højeste antal udstillere nogensinde. Fordelt på byens torv som prøvet første gang i 2019. Flere frivillige end tidligere i alt 37 nye frivillige.«

Det konstaterer Ebelfestival i en pressemeddelelse, hvor de også fortæller om stor opbakning fra byens erhvervsliv, butikker og restauranter med sponsorater og præmier.

Der blev udsolgt af skrabelodder, en indtægt på i alt 40.000 kroner.

»Godt arbejde af frivillige hele sommeren. Godt samarbejde med kommunen med mulighed for benyttelse af de gamle Stark lokaler til blandt andet tarteletfest, banko og afslutningsfest for frivillige,« siger Palle Rasmussen formand for Ebelfestival.

Det bærende element i hele Ebelfestival er alle de mere end 160 frivillige, som arbejder med forberedelser før Ebelfestival, og som under Ebelfestival udfører et kæmpe arbejder med presning af æbler, salg at saft, træer og æbler. Der blev sat rekord med presning af mere end 17 tons æbler. En ny aktivitet for frivillige i år var en bod med Æblegløgg.

En af de nye events var Molbohistorier live. I en kulisse med Elles gamle molbobilleder. Her tog Dramatørerne iført molbokostumer og med musikalsk ledsagelse, publikum med gennem flere af de gamle molbohistorier. Bog med molbohistorier blev også solgt.

Plakatkonkurrencen havde større opmærksomhed med i alt 21 plakater til konkurrencen. – Vinder i publikums afstemningen med fleste stemmer blev Kurt Wathne, Stavanger, Norge med 705 stemmer.

Oprydningsarbejdet er gennemført af frivillige søndag så alle telte er tømte og frakoblet el og vand. Teltudlejer fjerner alle telte i løbet af mandag.

»Ebelfestival takker alle både udøvende og publikum for godt samarbejde og ser frem til en spændende Ebelfestival 2022,« siger Palle Rasmussen, formand for Ebelfestival.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen