Fra dansegulv til Pavillionen

Lige nu er hun aktuel i Vild med dans, men til foråret tager hun på turné og kommer til Grenaa.

Artiklens øverste billede
Freja Kirk vil ikke genredefineres i sin musik. Pressefoto

31. marts kl 20 skal man sætte kryds i kalenderen, hvis man vil forføres af danske Freja Kirk i Pavillionen. Forventningens glæde kan starte allerede 9. november, hvor forsalget begynder.

»Vi glæder os virkelig til at præsentere den talentfulde og banebrydende Freja Kirk i Pavillonen. De sidste par år har hun været på alles læber som et mainsteam undergrundshit, og hendes genrevridende, trapsoulede, r&b-eksperimenter leger med idéen om, hvordan popmusik skal være. Du kender hende måske også fra at have været på Vild med dans gulvet med Claudia Rex fredag efter fredag,« udtaler Jesper Jul fra Pavillonen i en pressemeddelelse.

Sårbar tid

Freja Kirks nyeste single ” But I’m Okay” inviterer os med ind i den allermest sårbare tid i hendes forhold.

Hun har brugt det seneste års tid på at skrive sange, og mens musikken denne gang bevæger sig mere i den poppede retning, holder Kirk tekstmæssigt i fast i den ærlighed, der karakteriserer hende. ”But I’m Okay” handler om at udstå svære tider, hvor det eneste håb, man kan finde, er det, som man graver dybt efter inde i sig selv – i ens eget hoved.

»Alle har deres kampe, og nogle gange kan det føles umuligt at se lyset på den anden side, men jeg har valgt at stole på min erfaring, der efterhånden har vist mig, at uanset hvor dårligt et sted man er, så kommer der et tidspunkt, hvor den hårde tid er noget, man ser tilbage på. Der kommer et tidspunkt, hvor man er okay, igen. Vi har jo en unik evne til som mennesker at finde håbet frem, selv i de mest vanvittige situationer. ”But I’m Okay” er sangen jeg har haft brug for, for at komme igennem de hårde tider i mit liv,« fortæller Kirk.

I november 2019 udgav hun albummet Pussyfied. Titlen er blandt andet en fortolkning af begrebet pussyfied, som løst kan oversættes til tøsedreng, en af mange stereotyper, som Freja Kirk forsøger at gøre op med på albummet. Pussyfied fik seks stjerner i musikmagasinet Gaffa, som kaldte albummet “udefinerbart og fuldstændig mageløst.”


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen