Skandinavisk kunstfest

Kunstnere fra både Danmark, Norge og Sverige arbejder tæt sammen om at skabe en stor kunstfest. Blandt andet hos Galleri Babette.

Maleren og skulptøren Lisbeth Graae deltager i en stor kunstfestival som kunstneren Anne Christoffersen, der er indehaver af kunstskolen og kunstnerfællesskabet Annes Atelier, står for at arrangere.

Kunstfestivalen har 150 deltagere fordelt rundt omkring i Norge, Sverige og Danmark som åbner deres døre i weekenden 13.-14. november begge dage kl. 10 til 17.

Det foregår lokalt hos Galleri Babette, Holmbjergvej 95A, 8420 Knebel.

»Vi byder dig velkommen til et kik på og evt. en snak om hvert vort kunstneriske univers, og det er en oplagt mulighed for, at du kan få en unik og helt igennem autentisk kunstoplevelse. Som besøgende møder du kunstneren selv og får et eksklusivt indblik i vores liv og vores kreative arbejdsproces,« skriver kunstner Lisbeth Graae i den dertilhørende pressemeddelelse.

Der er gratis entré hos alle udstillere, og mange vil også have kunstværker til salg i forskellige størrelser og prislejer, så hvis du forelsker dig i et værk eller flere, kan det erhverves og komme med hjem til dig i din stue eller måske endda blive årets julegaveidé.

»Jeg glæder mig til at modtage besøgende i mit arbejdende atelier i Galleri Babette til hyggelig snak om kunst Og der er kaffe på kanden,« afslutter Lisbeth Graae.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen