Tamra Rosanes og valgflæsk

Koncert med Tamra Rosanes, lækker valgflæsk og politiker debatter samlet på én aften.

Artiklens øverste billede
Tamra Rosanes står for en del af underholdningen, og menuen står på valgflæsk i Kafé Kolind 10. november, Pressefoto

Onsdag 10. november kl. 17 inviterer Kafé Kolind Kafé til koncert med Tamra Rosanes, hvor publikum også inviteres til at spise valgflæsk med persillesovs, lytte til radiodebat med lokalpolitikere og nyde kaffe og kage i pausen.

Det koster 99 kroner at deltage og tilmelding er nødvendig.

Dørene åbnes for publikum kl. 16.45 og kl. 17 serveres der stegt flæsk med persillesovs inden Tamra Rosanes Trio og Live Radio Kalø skiftes til at spille og have lokale politikere ved mikrofonerne.

Det står i en pressemeddelelse om arrangementet.

Countrydronning

Tamra Rosanes er sanger og sangskriver og har siden 70’erne været kendt som Danmarks ukronede countrydronning med et repertoire af klassikere og egne sange. Hun har optrådt med de store danske divaer som Sanne Salomonsen og Lis Sørensen og krydrer sin optræden med storytelling og anekdoter, som relaterer til sangene. Nu kommer hun til Kolind!

»Vi benytter os af valgkampen til at arrangere et anderledes vælgermøde, hvor man både kan opleve Tamra Rosanes Trio og radio-transmitteret politisk debat,« siger Daniel Demsitz, leder af Kafé Kolinds Musikprojekt.

»Til daglig er vi jo et godt spisested, så jeg håber at rigtig mange vil skifte deres Mortens And ud med en god gang stegt valgflæsk med persillesovs!«

Hele 16 Byrådsmedlemmer og -kandidater har sagt ja til at deltage og fordi vi er i Kafé Kolind og i Sundets By skal de både tale om kunstens og kulturens rolle i lokalsamfundet og drøfte klima- og naturpolitik, herunder om de mener at Kolindsund skal gendannes som sø.

»Jeg glæder mig til igen at lave levende radio med spisende gæster og god musik, som holdet bag Live Radio Kalø plejede at gøre, inden vi på grund af Corona-restriktioner måtte holde inde,« siger Hasse Schneidermann

»Vi valgte i marts 2020 at aflyse et planlagt program om klimaet netop i Kafè Kolind, så Syddjurs Lokalradio er glade for at være tilbage.«


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen