Foredrag om ligheder mellem Islam og Kristendom

Aminah Tønnsen holder foredrag i Helgenæs Præstegård.

Artiklens øverste billede

Det er en gængs opfattelse, at islam og kristendom er så væsensforskellige, at de ikke kan eksistere fredeligt side om side, og at konfrontation og opgør er uundgåeligt. Hvis man dykker ned i Koranen og Biblen, viser det sig imidlertid, at lighederne langt overstiger forskellene, og der er grundlag for en fælles etik.

Aminah Tønnsen vil i et foredrag gøre rede for de mest centrale ligheder og forskelle mellem islam og kristendom og besvare spørgsmål lørdag 13. november kl. 14-16 i Helgenæs Præstegård.

Aminah Tønnsen har været bosat i Nordafrika 1970-1978 og blev muslim i 19983. Hun er forfatter til flere bøger om islam og medforfatter til materialer om religionsdialog og antidiskrimination og har i snart 30 år været engageret i tværreligiøst arbejde i blandt andet Islamisk-Kristent Studiecenter, Jødisk-Muslimsk Netværk og Jødisk-Muslimsk Kvindenetværk.

Entré.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen