Kejlstrup i rivende udvikling tager moderne forsamlingshus i brug

Det lille landsbysamfund med cirka 50 husstande har brugt en tre måneder på at opføre en ny bålhytte som et fælles samlingssted for hele byen.

Artiklens øverste billede
Den nye bålhytte i Kejlstrup indvies lørdag. Pressefoto

Kejlstrup Beboerforening har i fællesskab bygget en bålhytte, som indvies lørdag klokken 14 skarp.

Et lille samfund på ca. 50 husstande har i fællesskab på 3 måneder med udelukkende frivillig arbejdskraft fået hytten op at stå.

»Beboerne har selv indsamlet mere end halvdelen af de økonomiske midler, Syddjurs Kommune og Nationalpark Mols Bjerge, Alt Udlejning, Distriktsrådet samt Stark Rønde har ligeledes støttet os. Hytten er tænkt som samlingssted for byens borgere til eksempelvis børnefødselsdage, fastelavn grillaktiviteter, fællesspisning og andre ting,« fortæller Frede Normann Olesen, formand for Beboerforeningen.

Hytten er på 54 kvm. Den har kostet ca. 80.000 kroner at opføre. Der er offentlig adgang til hytten, så alle er velkomne til at nyde deres madpakke i ly for vejr og vind.

Hytten ligger på byens fællesareal. J.P. Nielsens Vej..

Stor interesse

Kejlstrup, der er beliggende i bakkerne for foden af Mols Bjerge, oplever lige nu stor efterspørgsel, når der et sat et ’Til salg skilt’ op foran et hus.

»Husene er steget meget i pris og bliver solgt meget hurtigt, til især børnefamilier, der netop søger fællesskabet og den ro som en landsby giver,« siger Frede Normann Olesen.

Læs også

Annoncørbetalt indhold

Del artiklen