Fulgsøcentret vil fordoble omsætning og ansatte

Koncertrække i 2022 skal sammen med nylige istandsættelser bane vejen. Femårsplan lyder på markant omsætningsfremgang til 50 millioner kroner og en fordobling af ansatte på Fuglsøcentret.

Artiklens øverste billede
Direktør Peter Brinks har en femårsplan klar. Fuglsøcentrets vækst skal især skydes i gang med hjælp fra de kommende 50 planlagte koncerter.

Alt tyder på, at Coronakrisen kun har sat en midlertidig stopper for den vækstplan og fremgang som Fuglsøcentret på Mols som direktør Peter Brinks håber på de kommende fem år.

»For 10 år siden overtog vi et konkursbo, og byggede vores forretning op på fire forretningsområder, konferencer, private selskaber, turister og koncerter. Det område der har oplevet mest vækst, er helt klart koncerter, som i dag udgør 60 procent af vores samlede omsætning på over 30 millioner årligt.«

Direktøren tilføjer:

»Væksten stopper ikke her. Vi forventer om 5 år, at have en omsætning på over 50 millioner årligt og en fordobling af antal ansatte.«

Peter Brinks har tidligere udtalt, at han forventede et travlt og pænt 2021, men ikke med et større overskud. Det overskud håber han kommer i 2022, hvor der er planlagt 50 koncerter ét år frem.

»Vi har brugt krisen på at istandsætte flere værelser og gøre Fuglsøcentret endnu flottere,« så nu er vi klar.«

Fra Tørfisk til Slade

Konceptet er klart, spisning, koncert og overnatning, især beregnet til det modne publikum.

Flere af koncerterne er med udenlandske navne. Lidt overraskende har krisen ikke betydet det store for prisen for danske musikere, mens det i nogen grad har haft en indflydelse for de udenlandske bands.

Blandt koncertnavnene ser du blandt andet Tørfisk, Moonjam, Steve Harley & Cockney Rebel, Oyster Band, Allan Olsen, Burhan G., Pernille Rosendahl, Kim Wilde, Poul Krebs, Birthe Kjær, Boney M – Liz Mitchell, The Dubliners og Slade.

Læs også

Del artiklen