Julekoncert i Dråby Kirke

Danish music consort indbyder til julekoncert i Dråby kirke med blandt andre vocalensemblet Collegium Vocale Aarhus.

Artiklens øverste billede
Der er julekoncert i Dråby Kirke 18. december kl. 15. Pressefoto

Lørdag 18. december klokken 15 indbyder DaMuCo, i samarbejde med Dråby Kirke, til en festlig julekoncert.

Det skriver de i en pressemeddelelser, hvor de fortæller, at koncerten vil byde på kendte danske og engelske julesalmer, hvor publikum også kan synge med, samt a capella korsang og uddrag fra Händels Messias for orgel, kor og solosang.

De medvirkende er vocalensemblet Collegium Vocale Aarhus, der sammen med deres dirigent Michael Deltchev har besøgt Ebeltoft mange gange og glædet et stort publikum med deres smukke sang.

Ensemblet består af 17 medlemmer, der synger et bredt repertoire fra renæssance - og barokmusik til ny skandinavisk både kirkeligt og verdsligmusik. Koret har mest udfoldet sig i Danmark, men har også haft flere koncerter på international plan.

Dirigent Michael Deltchev er født og uddannet i Bulgarien og bor i Ebeltoft. Foruden en lang karriere som kordirigent er Michael Deltchev også uddannet organist.

Solist ved julekoncerten er sopran Katrine Broch Møller. Katrine har en særlig interesse i renæssance -og barokmusik og har studeret ved Musikhøjskolen i Malmö og arbejder freelance som solo – og ensemblesanger og er ansat som kirkesanger ved Hjorthøj Kirke.

Ved orglet medvirker organist Per Skriver, ansat ved Skt. Markus Kirken i Aarhus, og er derudover kordirigent og underviser ved Vestervig Kirkemusikhøjskole.

Glæd dig til at lytte til de smukke toner, der vil fylde det gamle kirkerum. Du kan ikke undgå at komme i den rette julestemning! Koncerten er gratis – men man er velkommen til at give et beløb til kirkens julehjælp.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

Læs også

Del artiklen