LOF klar med forårsprogram

Kolindsunds Venner kommer på besøg i Grenaa.

Artiklens øverste billede
LOF Djursland har allieret sig med Kolindsunds Venner til en temadag om fortid og fremtid for Kolindsund.

LOF-Djursland udbyder sit forårsprogram i disse dage.

»Det er et alsidigt program som dækker geografisk på Djursland. Der er stor spredning på det kursusudbud, vi tilbyder,« siger Dorte Lomholt fra LOF- Djursland.

»Vi har i januar start på træning og bevægelse i varmtvandsbassin, malerkursus med Blandform i Rønde med Marianne Brøner Krogh, undervisning i harmonika samt tegnekursus i Grenaa med Inger Lenau. Der udbydes også diverse handicaphold på bosteder,« siger hun.

»Mandag 31. januar har vi den store glæde, at kunne invitere til en aften i Grenaa med Kolindsunds Venner. Her vil de fortælle om deres planer om genopretning af Kolindsund og fortælle hvad det kan betyde for Grenaa, og forebyggelse af mulige oversvømmelser inden for de kommende årtier,« fortæller Dorte Lomholt.

Der vil også blive eftermiddagsforedrag med sognepræst Jørgen Glerup fra Thorsager. Han fortæller på sjoveste og mest finurlige vis om sin tid som barn og ung i 1950’erne og 60’ erne på Djursland, hvor han rammer plet på de forhold, alle, som i dag er mellem 60 og 80 år, finder stor glæde og morskab ved at genopleve, gennem hans anekdoter. Han krydrer sit foredrag med sang og guitarspil. Han er medlem af en folk-gruppe og der er lagt op til en hyggelig og sjov eftermiddag i Pavillonen i Grenaa.

I slutningen af marts udbydes der en aften med Henrik Lund fra Lund Vine i Grenaa. Her vil alle blive klogere på, hvilke vine, vi kan vælge til den mad, vi serverer. Og hvordan man kan lære sig, at smage og lugte den gode vin. Der vil blive serveret tapas til vinene, og Henrik giver gode fif og sikker viden om vinene undervejs.

Der udbydes også onlinekursus i babytegn -for forældre. Babytegn er en fantastisk måde at lære, med meget enkle midler, at kommunikere med sit lille barn, før det får talesprog og til at understøtte og styrke det tidlige talesprog.

Herudover er der en lørdag først i marts spændende hækleworkshop for begyndere og let øvede - i Rønde med Lone Friis Pedersen.

»Vi glæder os til at kunne tilbyde et varieret udbud af kurser, foredrag og workshops. Vi ser frem til at coronarestriktionerne lempes efter 16. januar,« siger Dorte Lomholt.

Læs også

Del artiklen