Nyt program fra Syddjurs Bibliotek

Litteratur, kærlighed, naturvidenskab og masser af aktiviteter for børn er på forårets program.

Artiklens øverste billede
Litteraturen har naturligvis en særlig plads i programmet fra Syddjurs Bibliotek. En af dem man kan møde er Christian Jungersen. Pressefoto

Med udsigt til at kulturlivet genåbner efter den seneste corona-nedlukning, glæder Syddjurs Bibliotek sig over at kunne præsentere et nyt, spændende program med arrangementer for store og små i forårshalvåret 2022.

Masser af litteratur

Litteraturen har naturligvis en særlig plads i det nye program fra Syddjurs Bibliotek. Her kan man blandt andet møde Carsten Jensen, Christian Jungersen og Alen Causevic. Vil man dykke ned i endnu mere litteratur, kan man blandt andet glæde sig til en aften om latinamerikansk litteratur og til at få inspiration til nye, gode læseoplevelser, når der traditionen tro er ”Fyraftensinspiration” på Biblioteket i Hornslet den første tirsdag i måneden.

Fokus på kærligheden

I februar måned sætter Syddjurs Bibliotek fokus på et af livets helt store spørgsmål, nemlig kærligheden. Det sker blandt andet gennem en tværfaglig samtalesalon i BMA – Bibliotek, Museum, Arkiv på Maltfabrikken med en præst, en sexolog og andre ”kærlighedseksperter”.

Man kan også komme forbi det lokale bibliotek og lave Valentinskort eller se nærmere på kærligheden i litteraturen ved forskellige bogcafeer med biblioteket formidlere.

Bliv klogere

Syddjurs Bibliotek inviterer også til at blive klogere på kvinderne i historien med historikeren, Gry Jexen, på bæredygtig livsstil med Nanna Hyldgaard og på sundheden med Anette Sams.

Og så fortsætter det gode samarbejde med Kulturloft om livestreamingen af de offentlige naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

Det’ for børn

Børnene har også masser at glæde sig til sammen med Syddjurs Bibliotek i det kommende forår. Her kan man komme med Katrine Bille fra Ramasjang en tur Jorden rundt på KulturHotellet, eller man kan kommer helt tæt på blæksprutternes verden sammen med BioKim fra Kattegatscentret. Derudover venter der lasergame på biblioteket i Rønde, en genbrugsworkshop, koncert med Sille og Palle for de allermindste, højtlæsning, meditation for børnefamilier, bøger og pizza og meget mere.

Syddjurs Bibliotek garanterer, at alle arrangementer finder sted inden for de til enhver til gældende restriktioner, og skulle der ske aflysninger, vil alle tilmeldte få direkte besked, og eventuelle billetkøb blive refunderet.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen