Nu bliver der bagt, blendet, pisket og pyntet i Attrup & omegn

Med forårets komme og pandemiens bortgang er det tid til at mødes om noget sjovt. Attrup Forsamlingshus inviterer til Den Store Bagedyst søndag 1. maj.

Artiklens øverste billede
Kan du trylle i et køkken og bage kager, der smager og tager sig flotte ud, så er den Store Bagedyst i Attrup Forsamlingshus 1. maj lige noget for dig. Foto: Søren Olsen

Det er ikke alle, der har brug for Marx en 1. maj, hvis der vanker lækre kager til kaffen.

Efter mere end to års mere eller mindre stilstand i Attrup Forsamlingshus grundet pandemien, vil forsamlingshusets bestyrelse forsøge at få gang i byens fælles hus igen med et nyt tiltag, Den Store Bagedyst søndag 1. maj klokken 14 skarp.

»Vi inviterer alle bageglade folk til at deltage. Uanset om man bare godt kan lide at bage almindelige kager eller man går med en indre bagekonge eller -dronning, kan man deltage, og der bliver kåret en vinder i tre forskellige kategorier; hhv. den flotteste kage, bedste smag og mest originale kage,« lover Birthe Grauballe på vegne af bestyrelsen.

Mange lokale virksomheder har været positive over for ideen og har sponsoreret gaver til vinderne.

Til at vurdere kagerne har bestyrelsen allieret sig med tre kageglade dommere, nemlig Kirting Olesen og Thomas Gaarden fra Ryomgård Distriksråd og Rikke Svendsen fra Mols Chokolade i Kolind.

Du kan også være med, selvom du ikke er den store mesterbager. I stedet kan du få en hyggelig eftermiddag med venner og familie, mens du nyder synet og smagen af deltagernes kager.

For at være med kræver det forhåndstilmelding på enten Facebook eller sms.

Du skal oplyse, om du er med som bager eller smager.

Læs også

Del artiklen