Svensk folkpop-band skaber musikalsk magi

Det svenske band Kolonien lægger vejen forbi Kulturloft.

Artiklens øverste billede
Det svenske band Kolonien, der besøger Kulturloft 30. april. Pressefoto.

Lørdag 30. april vanker der måske oplevelse på Kulturloft. Gennem mere end ti år har det svenske folkpop-band Kolonien høstet anmelderroser og vundet publikumshjerter i tusindvis.

Med strengeinstrumenter, elementer fra reggae og firstemmig sang har bandet skabt sit helt eget lydbillede. Om det spiller ind, at de fire medlemmer er brødre, fætre/kusiner og gamle naboer er ikke til at sige, men sikkert er det, at Kolonien fremstår som én harmonisk og tæt sammenspillet organisme.

Voksende publikum

Siden den første Danmarksturné i begyndelsen af 2015 har Kolonien haft et stadigt voksende dansk publikum, som kommer tilbage gang på gang for at få endnu en magisk koncertoplevelse.

For det er præcis, hvad de fire svenske musikere er leveringsdygtige i. Kolonien skaber en særlig magi til deres koncerter, og deres kærlighed til musikken og positive livssyn er i den grad smittende. Kolonien er en stærk og medrivende liveoplevelse, som går rent hjem hver gang.

Højere enhed

Koloniens musik er drømmende og udtryksfuld nordisk folk, som låner indtryk fra flere genrer. Sammen med de smukke firstemmige vokalharmonier, der er Koloniens varemærke, kreerer kvartetten en meget ren, smuk og organisk lyd, som er helt deres egen.

I Koloniens tekstunivers behandles tidens store spørgsmål med engagement og nærvær og ord, sang og musik går op i en højere enhed, som gør Kolonien unik.

Kolonien består af brødrene Arvid Rask på guitar og sang, og Erik Rask på basguitar og sang, samt deres kusine Anna Möller, violin og sang, og den fælles ven Mischa Grind, trommer og sang.

Billetter kan købes på kulturloft.dk.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

sra

Læs også

Del artiklen