En aften om øl

Kulturloft inviterer til foredrag om øl med indlagte smagsprøver.

Artiklens øverste billede
De gyldne dråber er på dagsordenen tirsdag 3. maj. Pressefoto

Det handler om øl, når Kulturloft på Maltfabrikken tirsdag 3. maj kl. 19 inviterer til foredrag med indlagte smagsprøver. Sammen med BMA – Bibliotek, Museum og Arkiv, har foreningen sat de gyldne dråber på dagsordenen. Det skal handle om historien, produktionen og ikke mindst smagen, fortæller arrangørerne:

»Vi vil dykke ned i øllets historie – fra dengang øl var noget, man bryggede selv, til i dag, hvor de store bryggerier har skarp konkurrence af et væld af mikrobryggerier. Vi skal også se nærmere på forskellige typer af øl, og så skal vi naturligvis smage på de gyldne dråber under kyndig vejledning af en ekspert,« fortæller Lisbeth Larsen fra BMA i en pressemeddelelse.

Der er med andre ord lagt op til en aften, hvor det er tilladt at nørde lidt ekstra over øllet. Billetsalget foregår via hjemmesiden kulturloft.dk


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen