Beerwalk i Mols Bjerge

En ny måde at samle penge ind til humanitære formål.

Artiklens øverste billede
Vandreturen i januar med ni ølsmagninger var en stor succes. 8. maj gentages succesen og Lions Rønde håber, at 240 deltagere kan sendes afsted på tur i Mols Bjerge. Pressefoto

I januar afviklede Lions Club Rønde en 10 kilometer vandretur i Mols Bjerge. Indlagt i vandreturen var ni ølsmagninger. Øl var leveret af de lokale bryggerier på Djursland og nærmeste omegn - Randers og Aarhus.

Søndag 8. maj gentager Lions Rønde succesen. Lions satser på, at 240 glade vandrere går fra Øvre Strandkjær midt i Mols Bjerge. Her bliver de udstyret med et kort, et smagsskema og et krus til at drikke øl af.

Otte øl på ruten

Deltagerne begiver sig ud på den anviste rute og møder allerede efter 600 meter det første depot, hvor de får et krus øl. Og således fortsætter det over 10 kilometer på den kendte Mols Bjerge sti.

Man når at smage otte forskellige øl på ruten og ved afslutningen på turen står Lions Rønde så med egen pølsevogn og serverer gourmet hotdog og hånd bajer. Samtidig har man mulighed for at smage på det øl, der var på depoterne og for at købe den øl, man har smagt på.

Allerede nu er der tilmeldt 225 deltagere til beerwalken, og Lions forventer et udsolgt arrangement.

Arrangementet er godt støttet af de lokale bryggerier, som kommer med øl og mandskab til at fortælle om øllet. Ebeltoft gårdbryggeri, Møllerup Gods, Myrki i Mørke, Nordisk Bryghus, Syndikatet, Randers Bryghus, Aarhus Nanobryggeri og Wintercoat. Og til afslutningen serverer Refsvindinge håndbajere.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen