'Bag om smagen' på Djursland

Besøg Ebeltoft Gårdbryggeri i Hyllested Skovgårde og nyd tapas og vine fra Lund Vine på Restaurant Mundgodt i Grenaa.

Artiklens øverste billede
'Bag om smagen' byder blandt andet på besøg hos Ebeltoft Gårdbryggeri. Pressefoto

Sommeraftener på Djursland er som skabt til arrangementer, hvor nydelsen er sat i fokus. LOF Djursland stiller derfor skarpt på smagen af såvel drikkevarer som gode råvarer og mad, når denne sommers tema sættes i søen.

»I samarbejde med tre forretningsdrivende på Djursland vil vi sætte spot på, hvad vi formår lokalt,« fortæller Dorthe Lomholt fra LOF Djursland i en pressemeddelelse.

Ebeltoft Gårdbryggeri

LOF Djursland indleder med det første arrangement, der er et besøg på Ebeltoft Gårdbryggeri i Hyllested Skovgårde. Det er fastsat til torsdag 16. juni, og her vil Lukas Marmer Weiss Hohwü vise rundt på bryggeriet og fortælle om bygningen, produkterne og de værdier, der værnes om i produktionen. Stedet ligger naturskønt med udsigt over Jernhatten, Hjelm og Kattegat.

Vin og Tapas

Nikolaj Bek, ejer af Restaurant Mundgodt i Grenaa og Henrik Lund fra Lund Vine, står for arrangementet torsdag 25. august, hvor deltagerne introduceres til såvel skøn tapas som vine, der passer dertil.

Nikolaj er kendt for at have smag for gode råvarer, som han tryller med, og derudaf får kreeret de lækreste menuer. Men derudover er han også kommet på familien Danmarks læber som en af deltagerne i ”Årgang 2020”. Hvordan det er, fortæller Nikolaj også lidt om denne aften.

Henrik Lund fra Lund Vine vil øse af sin meget store viden om vine, der passer til den tapas, der serveres. Lund Vine er kendt for sit store og brede sortiment af vin, der udspringer af en viden og glæde ved vin fra forskellige druer og egne.


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Syddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Adresseavisens nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Syddjurs på listen og tryk tilmeld.
d


Vil du hver dag modtage de væsentligste nyheder fra Norddjurs direkte i din indbakke? Tilmeld dig gratis Lokalavisen Norddjurs' nyhedsbrev - klik her, indtast din mailadresse, find Norddjurs på listen og tryk tilmeld.
d

gs

Læs også

Del artiklen