KV13 - debat:

Du skal ville det Claus Wistoft ellers...

Af
Af Hardy Vinter

borgmesterkandidat

Borgerlisten Syddjurs:

"Det er næsten ikke til at få øje på de grønne spirende marker I disse dage. Her, der og alle vegne er markerne sået til med plakater af Claus Wistoft. Det er al ære værd, at et "mange penge parti" fører en aktiv og dyr valgkamp. Naturligvis. Sådan må det være.

I skærende kontrast hertil står Wistofts valgprofeti af 30/10 2013 (Adresseavisen) for Syddjurs Kommune: Samlet går S, SF og Ø frem, siger Wistoft.

Medens resten af partierne går tilsvarende samlet tilbage.

I krig ville det svare til, at en hærfører starter med at erklære krig og dernæst i samme åndedrag udtaler;
”Vi kapitulerer”. Hvis det var en virksomhed, ville et sådant Wistoft udsagn lyde: ”Vi tror vores konkurrenter vinder markedet”. Heldigvis taler vi her om valgkamp og vi er flere andre partier/lister, der har en positiv, begrundet overbevisning om fremgang.
Alle er vist enige i, at en eventuel fremgang til liste Ø alene kan ske på bekostning af S og vel især SF. Det kan derfor undre, at Venstres borgmesterkandidat opgivende forudser en samlet fremgang for S, SF og Ø. Unægtelig en temmelig defensiv forudsigelse fra Claus Wistoft.
Vi er sikre på, at der IKKE bliver tale om et selvopfyldt Venstre profeti, når vælgerne sætter deres X.
I Borgerlisten har vi, i modsætning til Claus Wistoft, en klar og positiv forventning om en samlet fremgang til det "BLÅ HOLD".

Ligesom I den seneste meningsmåling for Aarhus Kommune, må der også I Syddjurs forudses tilbagegang for S, SF og Konservative.

Fordelingen vender jeg tilbage til senere, når jeg skal give mit bud på mandatfordelingen ved kommunevalget i Syddjurs Kommune."

null

Publiceret 31 October 2013 06:00