FV 2019: Skræmmende sejr til osteklokke-partiet

Af
Per Dalgaard (DF

byrådsmedlem i Syddjurs:

"Så er Folketingsvalget overstået. Det blev for Dansk Folkeparti et uhyggeligt, men selvforskyldt dårligt valgresultat. En flaksen frem og tilbage med synspunkter fra blå blok til rød blok og tilbage igen forvirrede vælgerne. Og alle de dårlige undskyldninger fra Brexit til klima og EU-midler anvendt forkert fortæller blot, at troen på folks egen snusfornuft, ikke finder ind til DF ledelsens ræsonnementer.

Dertil efterlader den borgerlige blog, som burde være garantien for et samfund med lov og orden, et Danmark hvor op mod 90 procent af al kriminalitet, begås af ikke-etniske danskere, primært af folk med muslimsk observans. Uden at disse kriminelle handlinger får konsekvenser for de ofte meget unge araberdrenge. Vi oplever sågar et politi, der ikke tager sig af åbenlyse beviser ved tyveri, vold eller røverier, hvor videooptagelser tydeligt og markant viser hvem forbryderne er. Det er aldeles uacceptabelt.

Men, at Det Radikale Venstre fik så stor en fremgang ved valget, er mere end skræmmende. Vi ser her et parti, som altid har arbejdet ihærdigt for at nedgøre alt dansk, latterliggøre alle danske traditioner, vise afsky for den danske kultur, og grine af folk, der udviser glæde ved at bo i homogent, fredeligt samfund.

De Radikale har ved dette valg mobiliseret en enorm stor støtte hos netop denne bestemte befolkningsgruppe, den muslimske, som hylder samme samfundsnedbrydende, destruktive og kaotiske modeller for et samfund, og til en eliminering af alle de kristne værdier, som vores samfund bygger på. De Radikale er et gennemført kulturforræderisk parti, som med alle midler søger at fremme egne selvhøjtidelige politiske mål, uanset omkostningerne for den almindelige borger. De er et parti, der lever helt i sin egen, selvforherligede akademiske verden, hvor de mange problemer folk i dagligdagen oplever med aggressive muslimske borgere, ikke tages alvorligt. Problemer De Radikale i deres osteklokke ikke erkender findes.

Vi får nu et endnu mere opdelt samfund, hvor parallelle grupperinger lever helt udenfor dansk lov og ret. I grupperinger, hvor politi ingen juridisk magt har. Det er den radikale model for Danmark fremover."

Publiceret 11 June 2019 05:00