Riber Hog Anthonsen (V), formand for Udvalget for Plan, Udvikling og Kultur. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Riber Hog Anthonsen (V), formand for Udvalget for Plan, Udvikling og Kultur. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Debat: Hornslet Motionscenter får lokaletilskud - det er en politisk beslutning

Af
Riber Hog Antonsen (V)

formand for Udvalget for Plan

Udvikling og Kultur:

"Udvalget for Plan, Udvikling og Kultur besluttede på udvalgsmødet onsdag 7. november 2919 at give lokaletilskud til Hornslet Motionscenter, såfremt der søges om tilskud i 2020 og fremover.

Det sker efter en grundig gennemgang af principperne for lokaletilskud og en dialog med Hornslet Motionscenter, samt en erkendelse af at det ikke er muligt at finde egnede lokaler til en motionsforening af denne størrelse.

Denne beslutning har ikke noget med den anklage, der er fremsat mod embedsværket i Syddjurs Kommune, som jeg i øvrigt tager stærkt afstand fra (fra Kim Thomsen, formand for Hornslet Motionscenter, red). Det har hele tiden været en politisk beslutning, om der skulle gives tilskud eller ej.

Tilskuddet gives ud fra en procentsats af driftudgifter og antal medlemmer under 25 år, og med det øgede tilskud til Hornslet Motionscenter håber udvalget at se en fortsat fokus på sundhed og motion blandt unge i Hornslet og omegn.

Vi håber med denne beslutning, medlemmerne af Hornslet Motionscenter føler sig behandlet på lige fod med andre idrætsudøvere i Syddjurs Kommune."

Publiceret 08 November 2019 16:30