Leif Lahn Jensen. Foto: Steen Brogaard

Leif Lahn Jensen. Foto: Steen Brogaard

Debat: Vi står sammen i en svær tid - respekt!

DEBAT "Det er en utrolig svær og også meget underlig tid vi lever i under Sundhedskrisen.

Coronasmitten har ramt os, og den har ramt os benhårdt. Det har påvirket os alle, og givet os en helt anderledes hverdag. Men den har også bragt os mere sammen, selvom vi jo ikke er det fysisk. Når jeg handler i Grenaa eller rundt på Djursland, så holder man afstand, man tager hensyn og man spørger ind til hinanden, men på afstand. Folk overholder de signaler, der kommer fra regeringen, da alle jo vil det samme, at undgå at smitten breder sig og sørge for, at vi alle kommer så godt ud på den anden side som overhovedet muligt.

På Christiansborg ser jeg et samarbejde uden lige. Alle partierne har kun et ønske, vi skal stå sammen nu og få Danmark igennem det på den bedste måde. Dette glæder mig utroligt meget.

Jeg har selv på beskæftigelsesområdet haft travlt, da vi jo netop har lavet en del pakker for at hjælpe store og små virksomheder igennem krisen, og for at sikre at så mange som overhovedet muligt vil beholde deres arbejdsplads. Samtidig har vi også vedtaget, at dagpengene i en periode ikke vil tælle med i det samlede regnskab og gjort det nemmere for dem på sygedagpenge.

Jeg er slet ikke sikker på, at vi har hjulpet alle de virksomheder og lønmodtagere som oplever store vanskeligheder, men jeg er altid klar til at lytte til jer gode lokale virksomheder, store som små, samt lønmodtagere, som har nogle udfordringer vi ikke har fået øje på. Så skriv gerne til mig.

Det glæder mig også rigtig meget, at der nu også er landet en pakke til vores dyreparker, som vi jo har nogle stykker af på Djursland og som havde det meget svært. Noget jeg ved at min gode kollega Britt Bager også har været inde over som kulturordfører, og hvor jeg selvfølgelig også har sendt mine bekymringer til ministeren

Jeg vil med dette indlæg takke jer alle for at passe på hinanden og for at tage dette alvorligt.

Og til sidst minde jer om, at vi politikere selvfølgelig er valgt til at handle, som vi jo gør, men også at lytte til alle jer der oplever nogle ting, som vi af naturlige årsager ikke kender så godt til.

Pas på jer selv og hinanden."

Publiceret 31 March 2020 08:00