Søren Brink. Foto: Adresseavisen Syddjurs

Søren Brink. Foto: Adresseavisen Syddjurs

Åbent brev til PUK-udvalget: Håber PUK-udvalget smider de blå briller

Søren Brink, Karlshøjvej 13, Vistoft, Knebel:

"Så er det i dag, at arbejdsgruppen bag Byens Blå Torv skal overbevise PUK-udvalget om, at Byens Blå Torv er en god ide og at den skal realiseres.

Man må håbe- at PUK-udvalget tænker sig godt og grundigt om og vender tommelfingeren nedad til projektet.

Projektet er forsøgt slået stort op som en gave til befolkningen på Mols og Helgenæs, et plus for kommende tilflyttere og fantastisk for alle dem, der interesserer sig for vandaktiviteter.

Hvis man prøver at tage de analyserende briller på, vil man opdage, at hele projektet er på tværs af gældende lokalplan lige fra materialer, taghældning og til placering.

Projektet er i det store hele kun en bygning bestående af hovedsageligt omklædningsrum. Der er ingen bygningsdele, der lever op til de rosende ord arbejdsgruppen selv beskriver.

Formand for arbejdsgruppen, Louise Juul, mener ligefrem at projektet er så godt, at det gør Mols til et bedre sted at bo. Hun har sågar fået overbevist formanden for bådelauget, Hans Henrik Lunddal Hansen om, at det er en god ide, og han er fortrøstningsfuld. Det skal som en bibemærkning nævnes, at de to er mand og kone.

Inden nepotismen tager overhånd, håber jeg PUK-udvalget vil tænke sig godt og grundigt om."

Publiceret 13 May 2020 15:00