Debat: EBIC bygger padelbaner

"Ebeltoft Idrætscenter, i daglig tale kaldet EBIC, er nu klar til at lancere en ny sport ved idrætscentret.

I løbet af foråret 2021, bygges to padelbaner, hvoraf den ene bliver overdækket.

Padel tennis har virkelig taget fat i det danske idrætsliv, og der skyder paddel baner op flere steder i Danmark, og nu altså også i Ebeltoft.

EBIC er klar til at bruge et millionbeløb på anlægget, som vil blive placeret ved siden af fitnesscentret. Det er målet, at banerne skal stå klar fra medio april, og vil blive officielt indviet fredag den 16. april.

Ud over padelbaner, forventes også opført Syddjurs eneste tennishal, hvor målet er, at hallen skal stå klar fra sensommeren 2022.

EBIC har sammen med EIF fodbold, fået lavet en helhedsplan for området, hvor der også tænkes kunststofbane ind på det gamle lysanlæg, samt en ny 7-mands bane op mod de øverste baner.

EBIC har allerede lavet kontrakt med A-sport, som skal stå for opførelsen af anlægget. Det eneste man venter på, er at salget af jorden til hele projektet, går på plads fra Syddjurs kommune til EBIC.

I 2023 forventer EBIC at bygge et klublokale til Ebeltoft IF Fodbold og Ebeltoft IF Tennis, som vil blive de store foreninger, der vil benytte anlægget.

Med bygning af padelbaner & tennishal, og allerede motionscenter, multibane, svømmehal og idrætshaller, står Ebeltoft i fremtiden stærkt med hensyn til aktivitet for områdets faste brugere og turister."

Publiceret 15 September 2020 16:30