Arkivfoto

Arkivfoto

Debat: Leif Lahn - S og Serumsinstituttet HAR smadret en minkbranche på skandaløs og amatøragtig vis

Af Flemming Kattrup, Strands Havvej 18, Knebel:

"Hver gang Venstre og specielt Britt Bager har indlæg, går du helt i selvsving. Her senest mod hendes ellers afslørende kritik af regeringens amatøragtige og skandaløse håndtering af en påstået minkmutations mulige, men gættede, indvirkning i fremtiden.

Læs også: Har Frederiksen store planer med Leif Lahn Jensen?

Med en sådant ubegrundet – professionelt IKKE underbygget – hovsaudmelding udnytter og smadrer S katastrofalt én af den og venstrefløjen i årevis uønsket branche ved at begrunde det med et serumsinstituts gætværk.

Læs også: Debat: S-regeringen smadrer ansvarlig dansk minkbranche

Et serumsinstitut, der udmelder: ”KAN være risiko for” og ”KAN muligvis”! – Kan vi komme længere ud mht. uprofessionelt arbejde?

Læs også: Debat: Mener Venstre virkelig, at profit er vigtigere end folkesundheden?

Mange forskere og eksperter i ind- og udland ryster på hovederne og sår vel berettiget tvivl om serumsinstituttets selvopfundne Cluster 5, og som man ikke kan forelægge beviser for eksisterer i dag. Senest forefundne og dokumenterede ligger tilbage til september!

Her blot én af mange eksperters udtalelser:

” Vi kan sagtens stå om en måned og så se, at det var helt unødvendigt, at vi aflivede alle de mink,« siger han (prof. Henrik Nielsen AAU)”

Og på dette spinkle grundlag suser dit parti ud – hovedløst og hovsa – og udsletter et helt erhverv.

Som en redaktør ved B.T. forudsagde i forgårs ville ske ved den efterfølgende og skete håndvaskning, så klynger regeringen og nu også du jer til floskelvendingen: ”Folkesundheden” som ynkelig undskyldning for den katastrofale fejlageren og lovbefaling, at alle mink nu og her skal udryddes grundet et instituts amatøragtige ageren.

Senest er kommet frem, at de kommende vacciner sandsynligvis IKKE vil ha’ problemer med den påståede mutation, der også kan findes hos andre dyrearter.

Kan man finde en mere uduelig og fejlhandlende regering? – Sikkert, men skal vi ikke overlade det til ulande og bananstater.

Ikke blot Mogens Jensen, men hele hovsa-regeringen bør gå af grundet fadæse-beslutningen og minkavlerne hurtigst muligt hjælpes i gang igen."

Publiceret 13 November 2020 19:30