Foto: Helge Laursen

Foto: Helge Laursen

Debat: Trapperne på Løgtenvej er en typisk skrivebordsløsning

Af Helge Laursen, Ahornvej 33, 8543 Hornslet:

"Jeg har fortsat vanskeligt ved at forstå, hvorfor man undlader at spørge de borgere, som dagligt benytter Løgtenvej om, hvordan de kunne tænke sig, at kommunen anlægger sti/trappe/rampesystemer.

I oktober måned havde jeg et møde med ansvarshavende for byggeriet i Syddjurs Kommune, ingeniør Lars Bonde, som fortalte, at trapper var den eneste mulighed for at komme til og fra Løgtenvej.

På den østlige side af Løgtenvej har kommunen kun få meters rettighed til at anlægge eksempelvis en rampe. Dog er der på Dalgårdsparkens side masser af plads til en rampe. Det har man så desværre ikke tænkt som en mulighed.

Det viser, at mange planer i dette moderne samfund bliver udklækket på et skrivebord af dem, som ikke færdes på Løgtenvej til dagligt – og som ikke har fysiske vanskeligheder i at benytte trappesystemer.

Jeg tænker på alle de personer, der tilbringer livet med en rollator eller på anden vis er udfordret af handicap - de kunne virkelig have glæde af en rampe.

Jeg læste i Politikens rejsetillæg fra d. 20 december 2020, at en muskelsvindramt 41-årige kvinde har besøgt 59 lande og kan ikke lade være med at tænke på, hvordan en handicapvenlig infrastruktur må have været til hendes hjælp og glæde."

Publiceret 28 December 2020 09:00