Alberte Winding er med, når Åh Abe showet kommer til Kulturhuset Pavillonen i efterårsferien.

Alberte Winding er med, når Åh Abe showet kommer til Kulturhuset Pavillonen i efterårsferien.

Åh Abe til Grenaa i efterårsferien

Der bliver lejlighed til at skråle med på en hel kavalkade af børneevergreens, når Martin Brygmann, Alberte og Mek Pek med Habbasutterne kigger forbi Grenaa i efterårsferien.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Børn og forældre i forening vil med garanti synes om, at en specialudgave af Åh Abe showet kommer til Kulturhuset Pavillonen i efterårsferien. Med på holdet er sangerinden Alberte Winding, der som figuren Luna i Bamse & Kylling har været et hit hos børnene i mange år. Når så Alberte i tilgift er en dygtig sangerinde, der også har imponeret et voksent publikum, er der noget at komme efter for både børn og forældre.
Det samme gælder, når talen falder på det mandlige islæt, Martin Brygmann, kendt fra Det Brune Punktum og som trommeslager hos bl.a. Lars H.U.G. og Naive. I det senere år er han gået selv og har som komponist begået flere ørehængere til danske film og tv-julekalendere.
Holdet fuldstændiggøres af den aarhusianske entertainer, Mek Pek, der tager sit band Habbasutterne med.
Så er scenen sat til en herlig eftermiddag i Kulturhuset Pavillonen tirsdag 13. oktober med sange som "Hej Frede", "Lille sky gik morgentur" og naturligvis "Åh abe".

Publiceret 01 October 2009 15:53