Der bliver Bølle Bob show for børn og voksne til Ebelfestival

Der bliver Bølle Bob show for børn og voksne til Ebelfestival

Pirater, bøller og aber i efterårsferien

Kom og vær med til leg og dans, når den årlige Ebelfestival går i gang i Ebeltoft.

Af
Af Amalie og Michelle

Rønde Grundskole. Praktikanter på Lokalavisen

I år tilbyder Ebeltoft tre store børnekoncerter til Ebelfestivalen. Det er god underholdning for børnene, deres forældre og deres bedsteforældre på Fregatten. Efter hver af koncerterne, er der buffet til børnehøjde i Fregattens café, så der ikke behøves at blive lavet mad derhjemme.

Bølle-Bob, Pirater og Ann og Aberne

Den 11. oktober bliver den første koncert, som børnene kan opleve, et Bølle-Bob show med alle de kendte sange fra filmen, så børnene kan synge med for fulde gardiner. På TV2 bliver der efter koncerten sendt Bølle-Bob som tv-serie, og koncerten i Ebeltoft bliver den første turné i landet.
Tirsdag den 13. oktober kan børnene opleve Rockpiraterne, som er et sjovt teatershow med pirater, en talende skibshund og en fræk papegøje. Der bliver meget at se, høre og mærke, når Rockpiraterne indtager scenen i et 50 minutters show.
Onsdag den 14. oktober bliver det Ann og Aberne der får lov til at underholde børnene. De spiller musik, danser, klapper og synger for hele familien, men allermest for børnene. Man får gang i hele kroppen, når Ann og Aberne optræder med skæg, ballade og sjove historier.

Børnekoncerter til Ebelfestival

Søndag 11. oktober Bølle-Bob Show Tirsdag 13. oktober Rockpiraterne Onsdag 14. oktober Ann og aberne Billetsalget er gået i gang, og billetterne kan købes på Turistkontoret, Fregatten Jylland eller på www.fregatkoncert.dk.

Publiceret 01 October 2009 10:22