Debat Norddjurs:

Sognerådspolitik, siger i!

Af
Af Jørgen Lund

Æblerosevej 69

Grenaa

Miljø- og Teknikudvalget har besluttet at undgå Juletræ på Torvet i Grenaa Centrum, vi skal harmoniserer, siger udvalget.
På Københavns det største torv bliver hvert år sat et juletræ op, betalt af Københavns kommune, det er den største by i kommune. Kunne i forestille jer Valby, Vanløse, m.m ville komme og sige "vi vil også have". Dette giver indtryk af manglende indsigt i at drive en forretning med kundeservice, gode traditioner , når udvalget pludselig løber fra traditionerne.

Det er ikke kommunes pligt at drive Nisseland. Det er forretningslivets opgave at holde byen med juletræ, siger udvalget. Ja bevares, men det er noget som i kan gøre i samarbejde. Ikke pludselig løbe fra et ansvar få dage før skovsaven skal bruges.

Grenaa er og bliver hovedstaden i Norddjurs sådan er det jo, og det ved alle de store Handelsbyer i Norddjurs. Grenaa er byen hvor alle der besøger vores kommune skal på besøg, de skal opleve en frisk, varm og venlig forretnings by, ikke en by som bære præg af misforstået stemning og tradition og manglende hygge. Man kunne få den opfattelse, at der ikke er viden om juletraditioner i dette udvalg og godt købmandskab.

Dette er ikke et spørgsmål om at spare, det er et spørgsmål at gøre nogle andre borgere tilfredse, samt at benytte lejligheden til at sige til Handelscenter Grenaa pas jer selv.
Vi har brug for at finde vejen til en god Kommune med mange "gæster", og det vil lykkes hvis Byråd og Handelscenteret sætter sig ved samme bord og finder løsningen.
Intet juletræ vil selvfølgelig skåne den ny borgmester for en tur på Brandstigen.

Når Ebeltoft har indvielse af deres juletræ smider alle, hvad de har i hænderne og drager til staden, lytter til musikken, indsuger duften fra bagværket og ikke mindst stråler sammen med Juletræet, hvorfor? Borgerne kan lide det.
Som borger kan man blive urolig for det næste der skal harmoniseres.

Publiceret 23 October 2009 10:42