Arkivfoto.

Arkivfoto.

Badmintonspillere i Ørsted er på tavlen

Badmintonspillere i Ørsted IF har opnået nogle fine resultater.

Af
Af Anette Bonde

Ørsted IF er klar med årets første badmintonresultater.
Ved julestævnet i Horn-Fårvang blev Amalie Lykke Olsen og Caroline Nielsen nr. 1 i damedouble, og Amalie nr. 1 og Caroline Nielsen nr. 2 i damesingle i U - 15 B rækken.
Til nytårsstævnet i Rønde blev Amalie Lykke Olsen og Eva- Marie Kiørboe nr. 1 i damedouble i U - 15 B rækken. Amalie Lykke Olsen blev også nr. 1 i damesingle.
Amalie Lykke Olsen har dermed opnået mere end de 100 point, som skulle til for at rykke op i A - rækken i klassifikationen. Caroline Nielsen er oppe på 44 point og Eva- Marie Kiørboe på 28 point.
Mathias Frandsen og Helena Kvist Pedersen blev nr. 2 i mixed double ved et stævne i Viborg og nr. 4 ved nytårsstævnet i Rønde også i U - 15 B rækken.
Mikkel Nielsen blev nr. 1 i herresingle i U 9 B rækken og nr. 3 i herredouble med X - makker ved nytårsstævnet i Rønde. Mikkel er nu oppe på 64 point, og det er den højeste række for U - 9 spillere ( spillere under 9 år ). Hvis U - 9 spillere kommer op på 80 point, bliver de rykket op i U - 11 rækken.
I den kommende weekend skal nogle af Ørsteds spillere til udtagelsesstævne, hvor de skal forsøge at kvalificere sig til landsmesterskaberne.

Kommende arrangementer

Rougsøhallen skal i øvrigt være vært for Norddjurs kommunemesterskaber for børn lørdag 6. februar.
I Rougsøhallen afholdes også badmintonskole i vinterferien mandag til onsdag hver dag fra klokken 9 til 15, og desuden begynderstævne for børn fra hele DGI Østjylland lørdag 20. februar.
Alle arrangementerne er i samarbejde med DGI Østjylland.

Publiceret 20 January 2010 14:25