Den nybagte borgmester i Syddjurs, Kirstine Bille, inviterer erhvervslivet til nytårskur 2. februar.

Den nybagte borgmester i Syddjurs, Kirstine Bille, inviterer erhvervslivet til nytårskur 2. februar.

Kirstine Bille nytårsskåler med erhvervslivet

Den årlige nytårskår for erhvervslivet i Syddjurs finder sted i Syddjurs Udviklingspark med temaet lokal erhvervsudvikling og klimapolitik.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Borgmester Kirstine Bille (SF) udbringer en nytårsskål for det syddjurske erhvervsliv ved Nytårskuren i Syddjurs Udvklingspark i Hornslet 2. februar.Når borgmesteren har drukket ud og sænket glasset, gør hun status for udviklingen på erhvervsområdet i Syddjurs, og så kigger hun naturligvis fremad på udfordringer som erhvervsliv og kommune i forening møder i de kommende år. Velsagtens planerne om den længe påtænkte Syddjurs Videnpark og andre af de tanker for fremtiden, som er nævnt Kommuneplanen, der blev vedtaget på årets sidste byrådsmøde i 2009.


Erhvervsliv og klima

Henrik Kærgaard, Udviklingschef på Tværs ved NIRAS, tager over efter borgmesteren med et oplæg om lokal erhvervsudvikling og klimapolitik: "Klima efter COP15 - fup eller fakta? - og hvad kan vi gøre"
NIRAS er med ca. 1300 ansatte en af de store rådgivende ingeniørvirksomheder i Danmark. Firmaet er grundlagt i 1956 og er siden vokset gennem naturlig vækst og opkøb af andre firmaer.

Publiceret 20 January 2010 13:25