Bente Jessen og Rise Vestergaard udstiller i hele januar måned på Kulturperronen i Auning.

Bente Jessen og Rise Vestergaard udstiller i hele januar måned på Kulturperronen i Auning.

Nye udstillinger i Kulturperronen og i SuperBrugsen i Auning

Kunstforeningen Sønderhaldudstillingen har formidlet to nye udstillinger i Auning, den ene på Kulturperronen og den anden i SuperBrugsens netcafé.

Af
Af Anette BondeKunstforeningen Sønderhaldudstillingen har et rigt medlemsarkiv af udøvende billedmagere, og Kulturperronen og SuperBrugsen i Auning har vægpladsen. Det udnytter alle parter til fælles fordel, nemlig til skiftende udstillinger.Dobbeltudstilling i Kulturperronen

I Kulturperronen, biblioteket, i Auning er der dobbeltudstilling af Bente Jessen, Allingåbro og Rise Vestergaard, Udbyhøj S. Begge har i en årrække Sønderhaldudstillingen.
Bente Jessen er mest optaget af naturen, men lader også farverne inspirere til naturlyriske billeder. Hun er også kendt for sit arbejde med blomsterdekorationer, lige som hun er aktiv i ældresagen.
Rise Vestergaards billeder er ofte med kristne motiver, men også hun inspireres af naturen og vejret. Udstillingen kan ses til medio februar.

Abstrakt i SuperBrugsen

Superbrugsen i Auning stiller igen netcafeen til rådighed som galeri for Kunstforenings medlemmer.
Fra mandag 18. januar udstiller Vibeke Posh et udvalg af sine malerier. Hun er for få år siden flyttet til Auning fra Samsø, hvor hun også malede. Hendes billeder kan karakteriseres som abstrakt ekspressionistiske.
Udstillingen kan ses i de kommende to måneder.

Publiceret 20 January 2010 09:31