Ryomgård Distriktsråd arrangerede et velbesøgt vælgermøde to dage før kommunalvalget, hvor budskabet fra hovedparten af de forsamlede politikere var:

Ryomgård Distriktsråd arrangerede et velbesøgt vælgermøde to dage før kommunalvalget, hvor budskabet fra hovedparten af de forsamlede politikere var: "Det er op til borgerne i Ryomgård og andre byer selv at tage de initiativer, der kan skabe udvikling og fremdrift. Politikerne skal noj understøtte."

Ryomgård Distriktsråd inviterer foreningslivet

Ryomgård Distriktsråd har penge i sækken til gode projekter, der kan løfte byens liv.

Af
Af Lars Norman Thomsen

Ryomgård Distriktsråd vil gerne præsentere sig overfor byens foreningsliv. Derfor indbyder det snart et år gamle råd til foreningsmøde i Marienhoffskolens store sal mandag 8. februar.
Her vil Ryomgård Distriktsråd fortælle om rådets arbejde og funktion i lokalsamfundet. Distriktsrådet har længe barslet med en hjemmeside for Ryomgård, som kan bruges af foreningslivet i bred forstand til at markedsføre arrangementer. Hjemmesiden bliver præsenteret på mødet.

Penge til projekter

I samarbejde med Ryomgård Erhvervsforening har Distriktsrådet også fundet en pose penge, som foreningslivet kan få i hænde. I en forsøgsperiode på to år kan foreninger få støtte til tiltag, der gavner byen.
Hvordan det bedst kan ske, vil Distriktsrådet fortælle på mødet.
Ryomgård Distriktsråd understreger, at der er tale om et åbent møde, hvor også ildsjæle uden rod i en lokal forening kan dukke op og give deres besyv med til byens bedste.


Publiceret 20 January 2010 23:27