Det i bogstaveligste forstand et brag af et fysikshow, som eleverne fra Grenaa Tekniske Skole viser frem til åbent hus.

Det i bogstaveligste forstand et brag af et fysikshow, som eleverne fra Grenaa Tekniske Skole viser frem til åbent hus.

Viden Djurs med krudt og Kina

30. januar holder både Grenaa Handelsskole og Grenaa Tekniske Skole åbent hus.

Af
Af Andreas Bo Jensen

I tidsrummet klokken 10 til 15 lørdag 30. januar kan kommende elever, forældre, naboer og alle andre nysgerrige opleve, hvad der sker på Grenaa Handelsskole og Grenaa Tekniske Skole, tilsammen Viden Djurs, præsenteret af eleverne selv. På N. P. Josiassens vej præsenterer elever fra handelsskolen og handelsgymnasiet billeder fra deres studierejser til hele verden, blandt andet Kina og Rom, mens de også åbner deres nye elevrum.
Som noget særligt i år vil gæsterne på Århusvej kunne opleve en helt ny elbil og elektrisk scooter sammen med en motor, der kører på fritureolie. Men også tidligere års eksplosive fysikshow gentages. Hele begivenheden bliver dækket af eleverne på Teknisk Skoles egen tv-station, der sender alle fem timer over skolens interne netværk.

Håber på fuldt hus

”Vi er stolte af vores elever og vores uddannelser, og de, der møder op, vil få sig en ordentlig en på opleveren,” siger forstander for Viden Djurs Lars Ry Jørgensen. Han understreger, at åbent hus ikke kun er møntet på nye elever, men også alle andre, der er nysgerrige.
Campus Djursland er sammen med handelsskolen, handelsgymnasiet, teknisk skole og teknisk gymnasium også en del af Viden Djurs. Campus har elever på 3D College og GameIT College fra hele landet på kost og ligger ved Grenaa Idrætscenter. Her vil man samme dag vise frem, hvordan eleverne bor og bliver undervist sammen med udstillinger af elevarbejder.
Udvalgte elever vil fungere som guider for de gæster, der ønsker det, og de vil vise rundt på skolerne samt guide gæsterne mellem adresserne.
På dagen vil der også være mulighed for at få mere at vide om uddannelserne hos studievejlederne.

Publiceret 23 January 2010 16:08