Syddjurs Erhvervsejendomme er ved at gøre de lokaler, der i mange år husede Vonsild Træindustri klar til at huse en erhvervspark målrettet håndværksvirksomheder, IT-virksomheder og iværksættere.

Syddjurs Erhvervsejendomme er ved at gøre de lokaler, der i mange år husede Vonsild Træindustri klar til at huse en erhvervspark målrettet håndværksvirksomheder, IT-virksomheder og iværksættere.

Erhvervspark i støbeskeen i Ryomgård

De tidligere Vonsild Træindustri lokaler er ved at blive renoveret, så de kan huse erhvervspark

Af
Af Lars Norman Thomsen

Syddjurs Erhvervsejendomme, der har Kolind Tømrer- og Murerforretning ApS og Dania industri-service ApS som bagmænd, købte i 2011 de tidligere Vonsild Træindustri lokaler på Industrivej i Ryomgård.
Bygningerne har siden mere eller mindre stået tomme, men nu har ejerne besluttet at renovere og indrette lokalerne med en erhvervspark for øje. Det er tanken at udleje kvadratmeter til håndværkere, IT-virksomheder og iværksættere, der har brug for et erhvervslejemål eller kontorfaciliteter i Ryomgård i den klynge af virksomheder som i forvejen fylder Industrivej ud.

Allerede tre lejemål

Ifølge Peter Høegh, der ejer Kolind Tømrer- og Murerforretning ApS, er der allerede indgået 3 lejemål: Murermester Allan Veje, entreprenør Ulrik Otto Bak samt en bilhandler, som importerer biler og gør dem klar til videresalg.
Ulrik Otto Bak har også etableret en plads på området med flis, sand, støbemix og granit som private kan afhente fra i weekenden og efter aftale, når man alligevel har været forbi Genbrugsstationen på samme vejstrækning.
Trods de økonomiske konjunkturer har der været god interesse for de ledige lokaler, fortæller indehaverne, som de håber kan blive en rugekasse på sigt for nyetablerede virksomheder og iværksættere.
I lokalerne er der iøvrigt også gjort plads til, at campister kan få deres campingvogn under tag i vinterhalvåret.
Når tiden og vejret tillader det, vil bygningerne blive malet udvendigt. Ligesom der vil blive lagt fliser ved de forskellige lejemåls porte.

Ryomgård Erhvervspark - Adresse: Industrivej 15 og 17 - Grundarealet er på cirka 20.000 kvadratmeter, og bygningerne er på ialt 3.000 kvadratmeter - Prisen for leje af lokalerne varierer fra 100–300 kroner/kvadratmeter årligt for større lejeaftaler - Der er også lavet små bokse på cirka 35 kvadratmeter til båd, bil, hobbylokale og lignende

Publiceret 26 January 2013 00:22