Lotte Højmark Mundt, formand for Venstre i Varde Kommune
Peder Foldager, viceborgmester og gruppeformand for Venstres byrådsgruppe i Varde Kommune

Lotte Højmark Mundt, formand for Venstre i Varde Kommune Peder Foldager, viceborgmester og gruppeformand for Venstres byrådsgruppe i Varde Kommune

Danmark dikterer

Lotte Højmark Mundt, formand for Venstre i Varde Kommune
Peder Foldager, viceborgmester og gruppeformand for Venstres byrådsgruppe i Varde Kommune


DF skriver i Lokalavisen 5.maj, at dansk lovgivning dikteres af EU. Det er tilsyneladende ikke gået op for DF, at vi er en del af EU og at vi dermed er med til at ”diktere”. Det er jo derfor det er så vigtigt, at vi får de rigtige valgt ind i Europaparlamentet d.25.maj.
Valget d.25.maj er ikke et for eller imod EU. Vi er en del af EU. Hvis vi ønsker at trække os ud af EU er det en ganske anden afstemning der skal til. D.25.maj skal vi vælge hvem, der skal repræsentere Danmark og danske interesser uanset om vi bryder os om EU eller ej. I Venstre opfordrer vi derfor vælgerne til at overveje, om de ønsker, at der skal sidde modstandere i EU, som ikke fremmer det konstruktive samarbejde, eller om de ønsker repræsentanter, der vil arbejde for at fremme det, der virker i EU og som vil arbejde for at afskaffe det, der ikke gør.
Henry Ford sagde ”havde jeg spurgt mine kunder, hvad de ville have, havde de sagt en hurtigere hest”. Udvikling kræver, at man lader dem, der har fantasien til det, komme med nye løsninger og at man tør give plads til at prøve det af. DF ønsker ikke en patentdomstol. De vil vente og se hvad der sker. Men at sige nej til udvikling er at sige ja til stagnation.
I Venstre siger vi Jess (Myrthu) til Europa og et rungende JA til Patentdomstolen.

null

Publiceret 07 May 2014 06:00