Kortet viser vej til Mols Kafferisteri, hvor Morten Engstrøm står klar til at lave en god kop kaffe. Foto: Martin Schultz

Kortet viser vej til Mols Kafferisteri, hvor Morten Engstrøm står klar til at lave en god kop kaffe. Foto: Martin Schultz

Nyt kort med gode oplevelser til maven og halsen

Destination Djursland udgiver et kort med over 30 gode smagsoplevelser i lokale virksomheder

Af
Af Martin Schultz

Gode smagsoplevelser på Djursland fra øst til vest og syd til nord.
Over 30 virksomheder er med på det nye turistkort, som Destination Djursland forleden sendte på gaden med dansk, tysk og engelsk tekst.
Viften af virksomheder spænder vidt lige fra bolsjekogerier over kafferisterier og til bæravlere og bundgarnsfiskere. Smagsoplevelser fra hele Djursland er repræsenteret og det er lige fra mikrovirksomheder som Siibjerg Frugt og Bær i Mols Bjerge og Æbletoften i Tirstrup til store aktører som Stenalt Gods, SuperBest i Rønde og Dansk Landbrugsmuseum Gl. Estrup.

Går efter den gode smag

Hos Destination Djursland er men overbevist om, at kortlægningen af vejen til de lokale smagsoplevelser vil interessere både lokale, sommerhusfolket og turister
”Smagsoplevelser flytter folk rundt i sommerlandet. Vi mærker en stigende søgning mod sunde og friske råvarer fra vores gæster på Djursland,” siger turismedirektør Flemming Rasmussen.
”Folk vil gerne se hvor maden kommer fra og sikre sig en høj kvalitet,” siger Flemming Rasmussen, som med kortet har gjort vejen lettere og synliggjort det store udvalg, som Djursland kan byde på.

Gode kaffebønner

Kortet suppleres af en hjemmesides, som giver en introduktion til hver af de medvirkende virksomheder og deres produkter.
Morten Engstrøm har sammen med sin kone Kari Baklund for nylig åbnet et kafferisteri og en kaffebar på deres ejendom i den smukke natur mellem Knebel og Vistoft.
De importerer selv deres kaffe fra Indien og glæder sig til at byde gæsterne på en kop kaffe af nyristede bønner.
”Kortet til de spændende madoplevelser er en god markedsføring og giver oplysninger om os. Vi håber at kortet kan tiltrække turister til vores kaffebar,” siger Morten Engstrøm, som sætter overliggeren højt, når det gælder kvaliteten af produkterne i deres kaffebar og kvaliteten af de kaffebønner, man kan købe med hjem.
Det nye kort distribueres blandt andet fra turistinformationerne og de deltagende virksomheder.

Mols Bolsjer fra Ebeltoft var repræsenteret med et udvalg af søde sager. Foto: Martin Schultz

Mols Bolsjer fra Ebeltoft var repræsenteret med et udvalg af søde sager. Foto: Martin Schultz

Smagsoplevelser på Djursland


Kort over mere ned 30 virksomheder, som leverer gode smagsoplevelser
Læs mere på www.smagsoplevelser-djursland.com

Publiceret 01 June 2014 11:36