Debat Syddjurs:

Byrådets besynderlige beslutninger

Af Ole Bollesen (S), gruppeformand, Syddjurs Byråd:

"For godt 2 år siden skrev jeg et lille indlæg med denne titel. En af beslutningerne gik på at nedlægge borgerservice i Hornslet og i Rønde. Her 2 år efter skal beslutningen effektueres – og Socialdemokraterne i Syddjurs synes stadig, at dette er en forkert beslutning. Borgerservice i Hornslet og især i Rønde har haft mange "kunder" i de to sidste år. Teknologien har altså ikke overflødiggjort borgerservice i denne periode.
Bibliotekerne i Syddjurs har en ordning hvor borgerne kan få borgerservice som "førstehjælp" i både Horslet, Kolind og Rønde.  Jeg synes, at denne ordning skal udbygges i første halvdel af 2015 med en fast "skranke", hvor en medarbejder fra borgerservice skal stå til rådighed i et fast tidsrum flere gange om ugen.
Skulle det vise sig, at der ikke er behov for denne borgerservice – er det selvfølgelig ok at lukke den ned. Men hvis der stadig er et behov, ville det måske være en ide, at lade borgerservice og politi være en del af det ny  udvidede plejehjem i Rønde.
Socialdemokraterne synes altså stadig, at byrådets  besynderlig beslutning  fra 2012 var forkert. Måske kan man med små midler bøde lidt på denne beslutning?"

Publiceret 04 January 2015 11:51