Syddjurs skak:

Lær mere om alt på et bræt

Syddjurs Skakklub inviterer alle til undervisning og analyser om skak

Af
Mogens Greve

Syddjurs Skakklub inviterer alle til at følge et forløb, hvor underviser Eigil Asanta ud fra hver enkelt deltagers niveau gennemgår og analyserer partistillinger og skakopgaver.
For de meget interesserede er der også mulighed for hjemmeopgaver. Det foregår på Rosengården i Hornslet på mandage kl. 18-18.45.

Forårsturneringen

Klubbens forårsturnering, som er koordineret efter Dansk Skak Unions regler, begynder mandag 19. januar.
Alle DSU-medlemmer kan deltage, og der sælges kaffe m.m. Vinderen af turneringen møder vinderen af efterårsturneringen, Allan Westenborg, om klubmesterskabet.
Syddjurs Skakklub er i denne sæson rykket op i mesterrækken, hvor 1. holdet har klaret sig overraskende godt i holdturneringen.
Efter ratingtal er klubben favorit til nedrykning, men efter tre runder ligger holdet placeret som nr. 4 blandt de 8 hold.
Alle Syddjurs spillere har scoret mindst 1 af 3 mulige point, og Willy Møller Nielsen, Allan Westenborg, Knud Poulsen og Kai Washeim har hver tegnet sig for 1,5 point.
De to hold i B-rækken har i tre kampe scoret henholdsvis 12 og 10 point. På 2. holdet imponerer Nis Svenstrup med maksimale 3 point - og Anders Petersen med 2 af 2, mens Per Lysholm Christensen på 3. holdet er topscorer med 2 af 3 mulige point. Som reserve har Eigil Asanta 2 point i 3 partier, hvoraf det ene point er vundet på 1. holdet.

Publiceret 18 January 2015 06:00