Venstre i Rosenholm og Socialdemokraterne Syddjurs Vest går nu sammen om at samle underskrifter ind til fordel

Venstre i Rosenholm og Socialdemokraterne Syddjurs Vest går nu sammen om at samle underskrifter ind til fordel "en ordentlig fagligt betjent borgerservice i Hornslet og Rønde"

Borgerservice:

S og V laver underskriftsindsamling

Byrådsflertallets beslutning om at samle Borgerservice i Ebeltoft får nu S og V i vest til at reagere

Af
Af Lars Norman Thomsen

Partiforeningerne, Venstre i Rosenholm og Socialdemokraterne i Syddjurs Vest, er fortsat ikke kommet sig over, et byrådsflertals beslutning om at flytte Syddjurs Borgerservice til Ebeltoft.
Derfor har bestyrelserne i de to partiforeninger nu besluttet at gennemføre en underskriftsindsamling, så utilfredse borgere kan få en ekstra lejlighed til give deres mening til kende.

Hornslet og Rønde

"Vi har modtaget mange henvendelser fra utilfredse borgere. Derfor har Venstre i Hornslet og Socialdemokraterne i Syddjurs Vest taget initiativ til en underskriftsindsamling til fordel for genoprettelse af en ordentlig fagligt betjent borgerservice i Hornslet og Rønde," skriver de to formænd, Uffe Lund Sørensen (V) og Carl Otto Christiansen (S), således i en fælles udsendt pressemeddelelse.

Arrogant beslutning

I byrådssalen har den socialdemokratiske byrådsgruppe, minus Ebeltoft-politikerne Anders Peter Rasmussen og Christian Haubof, forsøgt at få lempet på beslutningen om at lade Ebeltoft være hjemsted for Borgerservice.
Venstre har derimod været særdeles faste i kødet. Også de politikere, Marianne Kierkegaard, Hornslet og Rønnaug Engstad Laursen, Skørring, som repræsenterer partiforeningen i Rosenholm.
Det får de to ikke mange plusser i karakterbogen for fra deres partiforening.
"Byrådsflertallets beslutning om at flytte Syddjurs Borgerservice til Ebeltoft vidner om en arrogance og manglende forståelse for de bekymringer som mange borgere i den vestlige og nordlige dele af kommunen har for, at kommunen ikke interesserer sig for at møde borgerne i denne del af kommunen," skriver Uffe Lund Sørensen og Carl Otto Christiansen i den fælles pressemeddelelse.
"Når man nu centraliserer Borgerservice i Ebeltoft, øger man afstanden mellem borgerne og kommunen: Det gælder selvfølgelig både den fysiske afstand og – især - den mentale afstand mellem kommunen og en stor del af dens borgere. Det går ud over Syddjurs Kommunes sammenhængskraft, som i forvejen er skrøbelig."

Publiceret 12 February 2015 13:27