Mens mørket har sænket sig, er der masser af lys, liv - og kyllinger - i Penn Knudsens salgsvogn.

Mens mørket har sænket sig, er der masser af lys, liv - og kyllinger - i Penn Knudsens salgsvogn.

Hornslet:

Kyllingerne i solariet ER altså døde

Lyden af ’glad hønsegård’ i salgsvognen ved Rema 1000 i Hornslet stammer IKKE fra kyllingerne

Af
Af Mogens Greve

Der er liv og glade dage i Guldkyllingen ved Penn Knudsen, som indtil for nylig havde parkeret sin salgsvogn ved Rema 1000 - men nu har flyttet den til SuperBrugsen.
Længe inden man når vognen og den åbne salgsluge med udsigt til de varme grillkyllinger på rad og række i 'solariet' – gasgrillen op ad bagvæggen - høres Penn Knudsens stemme, når hun både snakker med sig selv og med de ventende kunder, så deres smil helt automatisk bliver lige så store som hendes eget.
”Skal du tage billede af mig?” lyder det, da Lokalavisens udsendte spottes, og så snakker Penn Knudsen ellers løs om at få sat hår og om den trøje, der da vist skulle have været en anden i dagens anledning.
Alt imens hun også langer kyllinger og forårsruller m.m. over disken, tager mod nye bestillinger – og smiler til kunderne.
Penn Knudsen fra Termestrup har haft salgsvognen et par år – inden da gjorde hun rent. ”Det er det bedste, jeg har gjort. Før gik jeg helt alene og gjorde rent, mens jeg nu har fået et arbejde med masser af mennesker omkring mig.”
Hun stødte på en tilsvarende vogn på en ferietur til udlandet og gik ved hjemkomsten i gang med at undersøge, om hun også kunne få sådan en.
Det kunne hun, og efter at have 'stukket fingeren i jorden' på mulige salgssteder, hedder det nu Ebeltoft Strand Camping i sommerferien – og Hornslet udenfor ferieperioden.
Da Rema 1000 har nogle retningslinjer, der skal følges, har Penn Knudsen for ganske nylig flyttet sin salgsvogn til SuperBrugsen i Hornslet.

Guldkyllingen i Hornslet

  • Salgsvogn ved SuperBrugsen
  • Spydstegte BBQ kyllinger og pomfritter med lavere fedtindhold - samt nuggets, hotwings, forårsruller og coleslaw salat
  • Åbent dagligt kl. 16.30-kl. 19.30

Publiceret 10 December 2015 09:45