FI-udvalgsformand Per Zeidler forventer, at den ledige stilling som ungdomsskoleleder i Syddjurs bliver slået op i maj/juni 2016. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

FI-udvalgsformand Per Zeidler forventer, at den ledige stilling som ungdomsskoleleder i Syddjurs bliver slået op i maj/juni 2016. Arkivfoto: Lars Norman Thomsen

Syddjurs Ungdomsskole:

Ny ungdomskoleleder findes i 2016

Stillingen som leder af Syddjurs Ungdomsskole bliver slået op i maj/juni

Af
Af Lars Norman Thomsen

 Syddjurs Ungdomsskole skal have en ny leder i stedet for Anders Stenumgaard Lind, der blev fyret i slutningen af 2015. Det fastslår Per Zeidler (I), formand for Udvalget for Familie og Institutioner.

"Lige nu bliver der brugt tid i forvaltningen med vores nye skolechef Per Viggo Larsen i spidsen på at få et overblik over det samlede område, skoler, skolefritidsordninger og ungdomsskole, og især hvilken betydning den nye tildelingsmodel og strukturmodel kommer til at betyde for hele området, herunder også ungdomskolen," siger Per Zeidler.

Den nye tildelingsmodel for kommunale kroner til skolevæsenet diskuteres lige nu højlydt med folkeskolernes bestyrelser.

"Jeg er ikke i tvivl om, at Syddjurs Ungdomsskole kommer til at spille en større rolle på en lang række områder i forhold til skolerne fremover," siger Per Zeidler, der umiddelbart efter fyringen af Anders Stenumgaard Lind gjorde det klart, at der skal ansættes en ny mand eller kvinde og ikke blot omkonstitueres i den nuværende ungdomsskoleledelse.

"Jeg forventer, at der bliver slået en stilling op i maj/juni måned, men det er ikke fastsat. Men en opslået stilling kommer der," siger Per Zeidler.

Publiceret 13 January 2016 21:16