Bustilbud der batter:

Kør gratis med bybusserne i Aarhus store dele af lørdag

I forbindelse med kulturhovedstadsårets åbningsarrangement er det gratis at tage bussen i et tidsrum

På lørdag bliver kulturhovedstadsåret for alvor skudt i gang, og op mod 60.000 mennesker forventes at være i midtyen, når det store åbningsshow løber af stablen.
I den forbindelse inviterer Aarhus Kommune og Fonden Aarhus 2017 alle til at køre gratis med de gule bybusser i Aarhus i tidsrummet fra klokken 14.00 til midnat.  
Tilbuddet om gratis bybusser er et led i planerne om at sikre en smidig og effektiv trafikafvikling omkring det store åbningsarrangement, skriver Aarhus 2017 i en pressmeddelelse.
Af praktiske og sikkerhedsmæssige grunde er en stor del af midtbyen bilfri zone fra klokken 16 til 23, og arrangørerne opfordrer derfor deltagere og gæster til at bruge offentlige transportmidler eller cykle.   
Bybusserne kører efter den normale lørdags-køreplan, og under åbningsarrangementet er der ændrede bybus-ruter fra kl. 16.00 til 23.00. I samme periode er stoppestederne i centrum flyttet til Mølleparken, Nørregade og Harald Jensens Plads.  
De gratis bybusser er også et tilbud til de mange gæster, der kommer til Aarhus i bil. De får nu mulighed for at parkere på p-pladser i udkanten af centrum og herfra gratis tage bybussen til Midtbyen.  
Ordningen gælder for alle gule bybusser under Busselskabet Aarhus Sporveje.   
Se oplysninger om køreplaner og ændringer af busruter kan ses her: www.midttrafik.dk  og på rejseplanen.dk.  
Oplysninger om trafikforhold og parkering bliver løbende opdateret på www.aarhus2017.dk.
dp

Publiceret 18 January 2017 13:02