Ninna Dreyer Staugaard har flere års erfaring som massør og arbejder desuden som sportsmassør hos træningscentret Power For Life i Lystrup

Ninna Dreyer Staugaard har flere års erfaring som massør og arbejder desuden som sportsmassør hos træningscentret Power For Life i Lystrup

Sundhed:

Lokal massør laver gratis sundhedsforedrag

I Skader mellem Hornslet og Voldum har Ninna Dreyer Staugaard haft klinik som massør i over halvandet år, og nu er der for alvor kommet sundhed på programmet i klinikken

Af
Af Janni K. Nielsen

At sundhed og fysisk velvære hænger sammen, er massør Ninna Dreyer Staugaard ikke i tvivl om. For halvandet år siden åbnede hun sin klinik i den lille by Skader, og den beslutning har hun været glad for. Det nyeste skud på stammen i klinikken handler om sundhed og kost og består i en række foredrag, arrangeret i klinikken.

“Foredragene sætter fokus på, hvordan man selv kan være med til at styrke sit immunforsvar, og hvordan man med langsigtet sundhed kan beskytte sig selv mod forskellige livstilssygdomme såsom hjertekarsygdomme, diabetes og forhøjet kolestorol, men også lidelser som stress og depression,” forklarer Ninna Dreyer Staugaard.

Sygdom åbnede øjnene

Hun har selv haft alvorlig sygdom tæt inde på livet, og derfor har hun fået en særligt stor interesse for sundhed og for at udbrede budskaberne herom.

“Jeg har selv oplevet svær sygdom i den nærmeste familie, og derfor vil jeg gerne kunne hjælpe andre. Jeg har selv haft personlig stor gavn af denne viden efter at have fundet ud af, hvor uoplyst jeg selv var. En livsstilsændring og fokus på langsigtet sundhed gennem kost og kosttilskud har hjulpet mig meget, og jeg vil gerne dele den viden med andre, så de kan opleve samme gavnlige effekt,” siger Ninna Dreyer Staugaard.

Det er kostvejleder Pernille Ryge Koch fra Power For Life, der kommer og holder tre foredrag i klinikken.

“Pernilles store viden omkring kost og kosttilskud vil forhåbentlig give deltagerne en interesse for at ændre på nogle vaner og få et bedre og sundere liv uden sygdom,” siger Ninna Dreyer Staugaard, som glæder sig til de næste to foredrag i klinikken, som finder sted 1. marts og 29. marts. Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding enten via klinikkens facebookside eller website.

Vil gerne hjælpe

Udover foredrag er der selvfølgelig altid mulighed for at booke en tid til massage hos Ninna Dreyer Staugaard, der kan hjælpe med lidt af hvert.

“Typisk er dem, der kommer hos mig, folk med muskelspændinger og sportsskader, men det kan også være spændingshovedpine og nakkespændinger, som er opstået på grund af dårlige arbejdsstillinger. Og så er der selvfølgelig også dem, der vil gøre noget godt for sig selv,” fortæller Ninna Dreyer Staugaard.

Hun har klinikken Care Clinic på deltid, mens hun samtidig passer sit job som afdelingskoordinator hos Seges i Aarhus og har fundet tid til at uddanne sig både til fysiugisk massør og sportsmassør. Fokus på den sunde krop er drivkraften for Ninna Dreyer Straugaard, der gerne vil hjælpe andre til et sundere og bedre liv.

“Menneskers velbefindende og det at kunne hjælpe dem er grunden til, at jeg er gået ind i det her fag. Det er rart faktisk at kunne gøre en forskel for folk, for det er så vigtigt at kroppen er i balance,” siger Ninna Dreyer Staugaard.

Publiceret 12 February 2017 13:47