Pr. 1. januar er Ann Rasmussen gået fra at være ansat i butikken til indehaver. Foto: Janni K. Nielsen

Pr. 1. januar er Ann Rasmussen gået fra at være ansat i butikken til indehaver. Foto: Janni K. Nielsen

Erhverv:

Ny ejer af Rønde Blomster vil sørge for gode oplevelser

Efter et par år som ansat i Rønde Blomster overtager Ann Rasmussen nu ledelsen og brager igennem med nye tiltag både i butikken og på de sociale medier, som skal være med til at give kunderne en rigtig god oplevelse

Af
Af Janni K. Nielsen

1. januar kunne Ann Rasmussen, 43, officielt kalde sig den nye ejer af Rønde Blomster, og en drøm var dermed gået i opfyldelse.
“Jeg har altid gerne villet have min egen butik. Muligheden for at overtage forretningen bød sig, og så sagde jeg selvfølgelig ja. Jeg siger ikke nej til nye udfordringer,” fortæller Ann Rasmussen.
Hun er oplært i Interflora i Auning og har de seneste to år været i butikken i Rønde.
“Jeg har altid syntes, at det her var en fin, lille butik. Rønde er en dejlig by og en god handelsby, særligt i forhold til byens størrelse.”
Ann Rasmussen har altid haft drømmen om at få sin egen butik, og det betyder meget for hende, at det netop blev butikken i Rønde, hun skulle overtage.
“Jeg har jo været her i et par år, og jeg kender kunderne. Den kontakt jeg har med dem, vil jeg gerne bibeholde. Og så er Rønde bare en hyggelig by fyldt med glade mennesker,” siger Ann Rasmussen.
Hun bor selv i Sivested og har gjort det de seneste 14 år. Tidligere har hun arbejdet i hjemmeplejen, før hun besluttede sig for at kaste sig over floraens verden.
“I hjemmeplejen arbejdede jeg med en anden slags kunder, men der var i hvert fald også en menneskelig kontakt, og det er der også i det her job, og den betyder alt for mig. Jeg elsker at yde en god service og sørge for en god kontakt med kunderne. Vi gør meget ud af en god tone i butikken og gode oplevelser eksempelvis med smagsprøver på chokolade, specialiteter, lakrids, vin, øl og hvad vi ellers har i sortiment.”
Erfaringerne fra hjemmeplejen kan den 43-årige blomsterbinder dog stadig bruge i sit nuværende job.

Blomstrer op på Facebook

“Blomster er ikke bare blomster - de er vigtige i folks liv. Det er til de store øjeblikke med fødselsdage, bryllupper, årsdage, og så er der jo også begravelserne. Her kan jeg bruge min erfaring fra hjemmeplejen, hvor jeg har lært at være professionel men samtidig også have empati. Det tror jeg, er vigtigt,” siger Ann Rasmussen.
En af de første ting, den nye ejer kastede sig over, var at komme med på noderne, når det kommer til de sociale medier. Ann Rasmussen mener, at det er vigtigt, at også en blomsterbutik er med på den bølge.
“Alle er på de sociale medier, og derfor skal vi også være det. Alting foregår her. Der er også mange, der bestiller online, så selvfølgelig skal vi også være med her.”
Butikken er indtil videre kommet på Facebook, Instagram og Twitter.
Efter Ann Rasmussen har overtaget forretningen, er det blevet flyttet rundt i butikken, så der er mere plads.
“Vi har lavet mere plads, så man også kan gebærde sig herinde i kørestol. Og så har vi fået firmabilen, som lige skal have et par klistermærker på, og så er den også klar til, når vi skal bringe ud,” siger Ann Rasmussen.
Der er tre ansatte i butikken inklusive Ann Rasmussen. Der ud over er der blomsterbinderne Lene Jønsson og Hanne Rasmussen, samt et par unge piger, der kommer og hjælper nogle eftermiddage om ugen.

Publiceret 15 February 2017 12:51