Lene Kohlhoff Rasmussen er draget af eventyret og lysten til at se verden. Hør hende fortælle i Helgenæs Forsamlingshus

Lene Kohlhoff Rasmussen er draget af eventyret og lysten til at se verden. Hør hende fortælle i Helgenæs Forsamlingshus

Helgenæs:

Eventyrer fortæller om rejse ad Silkevejen

Det kræver sin kvinde i vore dage at rejse gennem lande som Irak og Afghanistan. Hør Lene Kohlhoff Rasmussen fortælle om sin otte måneder lange journey ved sognearrangement i Helgenæs Forsamlingshus

Af
Af Lars Norman Thomsen

Lene Kohlhoff Rasmussen, 47, kom til verden i 1969 og er opvokset i Klejs ved Juelsminde. Da hun var barn, kom hun sjældent udenfor Danmarks grænser, men hun var en stor dagdrømmer, så i fantasien nåede hun vidt omkring. Og som voksen begyndte hun at gøre drømmene til virkelighed.
Det kan man læse på hendes hjemmeside.
I dag kalder hun sig eventyrer, forfatter og foredragsholder på baggrund af rejser i 74 lande på fem kontinenter.
I foråret 2013 begav hun sig ud på en otte måneders rejse på egen hånd fra Beijing til Istanbul. Undervejs boede hun hos nomadefamilier og bjergbønder både i Kina, Centralasien og Iran.
Det krævede stort vovemod at rejse på egen hånd gennem blandt andet. det krigshærgede Afghanistan og det uroplagede Irak.  Rejsen foregik over land med moderne højhastighedstog, gamle ramponerede busser, deletaxaer, til fods og til hest.
Ved en sogneaften i Helgenæs Forsamlingshus  torsdag 23. februar fortæller hun om sin otte måder lange rejse i fodsporene af svundne tiders handels- og opdagelsesrejsende.
Start klokken 19.30.

Publiceret 20 February 2017 11:54