Anni Simonsen, Fjellerup Strand, Radikale Venstres spidskandidat ved kommunalvalget i 2013, melder pas på en reprise i 2017. Arkivfoto

Anni Simonsen, Fjellerup Strand, Radikale Venstres spidskandidat ved kommunalvalget i 2013, melder pas på en reprise i 2017. Arkivfoto

KV17:

Det Radikale Venstre skal finde ny spidskandidat i Norddjurs

Det bliver ikke med Anni Simonsen på listen, at det hæderkronede parti skal samle stemmer nok til en plads i Norddjurs Kommunalbestyrelse ved det kommende valg

Af
Af Lars Norman Thomsen

Norddjurs Kommunalbestyrelse har siden storkommunen blev født i 2007 endnu ikke haft glæde af at have repræsentanter fra Det Radikale Venstre med blandt de 27 folkevalgte.
Ved valget i 2013 stemte beskedne 324 vælgere på partiet - 1,5 procent af det samlede antal afgivne stemmer.
Spidskandidat i 2013 var Anni Simonsen, Fjellerup Strand. Et nyt ansigt i den lille Radikale flok i Norddjurs. Trods et frisk pust fra hendes side lykkedes det ikke partiet at overbevise borgerne om, at Det Radikale Venstre, som holdt sit indtog i Danmarkshistorien i 1905 og som altid har siddet på en frontposition landspolitisk som bannerfører for brede politiske løsninger, var værd at investere i.
Anni Simonsen fik 100 personlige stemmer, men når Det Radikale Venstre inden så længe samles til opstillingsmøde med henblik på det kommende valg tirsdag 21. november 2017, kommer Anni Simonsens navn ikke til at optræde på listen.
Hun foretrækker i stedet at bibeholde sit nuværende engagement i bestyrelsen hos Kolindsunds Venner og ligeledes energien i arbejdet i Fjellerup Aktivitetshus.
"Tiden er desværre ikke til begge dele – måske når jeg går på pension om 10 år," skriver Anni Simonsen i en meddelelse til Det Radikale Venstre.
"I Kolindsunds Venner og i Fjellerup By har jeg mødt enestående mennesker, som har trukket store læs for lokale projekter og visionære sager. Uden løn, uden anerkendelse og hele tiden oppe imod de kommunale prioriteringer. De mennesker tager jeg hatten af for, og dem har jeg besluttet at støtte med min beskedne indsats."

Publiceret 20 February 2017 11:19