Per Øxenholt har gjort Lerbakken 2 i Følle til centrum for sine forretningsaktiviteter, primært sine butik, Øxenholt Gulve. Foto: Lars Norman Thomsen

Per Øxenholt har gjort Lerbakken 2 i Følle til centrum for sine forretningsaktiviteter, primært sine butik, Øxenholt Gulve. Foto: Lars Norman Thomsen

Erhverv:

Blæksprutten Per Øxenholt med mange jern i ilden

Altmuligmanden, der bor på Mols, har flyttet sin forretning Øxenholt Gulve til Lerbakken i Følle

Af
Af Lars Norman Thomsen

Per Øxenholt, 54, er en sand blæksprutte og iværksætter. Han har i en lang årrække drevet gulv- og polstrerforretning. Først i Syvveje, siden i Skødstrup/Hornslet og senest i Ebeltoft.

I en periode efter af salget af butikken i Syvveje kørte han som freelancemontør for Tæppeland.

Senest har han flyttet sin forretning, Øxenholt Gulve, til Lerbakken 2 i Følle i lokaler, som han har lejet af naboen, PR electronics.

“Jeg fik chancen for at blive eneforhandler her i området af danske kvalitetstæpper,” fortæller Per Øxenholt.
“Derfor har jeg åbnet egen gulvbutik og øget mit udbud af gulvbelægning til at omfatte alt i træ- og laminatgulve, og et nyt produkt, der hedder vinyl click.”

Fliser og klinker

Øxenholt Gulve har også taget fliser og klinker med som en del af forretningsgrundlaget.

Ligesom Per Øxenholt tilbyder et gardinbuskoncept, hvor en konsulent kommer hjem til kunden med hele udvalget af gardiner i bussen og giver en fiks og færdig pris, inden bussen kører hjem igen.

“Jeg har fortsat mit polstreværksted, men vi tager ikke større syopgaver ind. I stedet tilbyder vi at polstre stole og lave mindre reparationer,” siger Per Øxenholt.

112-fotos

“Jeg kan godt lide at have gang i mange ting,” siger blæksprutten Øxenholt med et smil.

Derfor har han heller ikke lagt sit gamle rengøringsfirma helt brak, men ser det som en kærkommen mulighed til en slags nebengesjæft, som kan udvikles til noget mere.

Han har tillige gang i en meget aktiv presseafdeling, der sælger billeder til news-break.dk, kendte.dk, Ekstra Bladet og BT.
Det er mere reglen end undtagelsen, at han holder i sin bil - 24-7 - klar med sin skyder af et kamera, når politiet er i arbejdstøjet i lokalområdet.

“Det er mest 112- og kriminalstof, som jeg dækker, men jeg er også begyndt at tage billeder af kendte mennesker og De Kongelige ved særlige lejligheder. Der er et kæmpestort marked for disse billeder,” siger? den initiativrige mand.

Publiceret 22 March 2017 14:50