Frederik Nørholm Nicolajsen

Frederik Nørholm Nicolajsen

Debat Norddjurs:

Er vores venskab i fare Borgmester Jan Petersen?

Af Frederik Nørholm Nicolajsen, Kejsegårdsvej 6, 8500 Grenaa:

“Jeg har i LokalAvisen læst, at ikke alle må blive venner på facebook med Borgmester Jan Petersen.

Begrundelsen for at ikke alle må blive venner med Borgmester Jan Petersen skulle være, at facebookprofilen er privat – dog selvom profilbanneret prydes med Borgmester Jan Petersens billede med titlen JAN PETERSEN - DIN BORGMESTER ved siden af socialdemokratiets logo. Man kunne jo godt foranlediges til at tro, det var en offentlig side henvendt til borgerne i Norddjurs, men nej det er det åbenbart ikke.

Nu er jeg så en af de 4.018 heldige borgere i Norddjurs Kommune, der har fået lov til at være venner med Borgmester Jan Petersen. Jeg har mødt Borgmester Jan Petersen, men aldrig besøgt eller talt med ham privat og alligevel er jeg hans ”ven”.

Jeg kommer derfor til at tænke på, hvorfor jeg gerne ville være venner med Borgmester Jan Petersen og på hvilke kriterier vores venskab bygger.

Jeg ville gerne være din ”ven”, fordi du er kommunens mest magtfulde person og dine handlinger har stor indflydelse på mit, min families og borgerne i Norddjurs Kommunes liv. Du har, med din position som borgmester offentlighedens og min interesse.

Nu bliver jeg jo helt bange for, om jeg ikke mere lever op til dine kriterier som ”ven”. Jeg har godt nok ved de seneste valg stemt på dig og dit parti, men efterfølgende har jeg været nødsaget til at sætte mig lidt mere ind i lokalpolitik og de lokalpolitiske processer og måttet erkende, at hverken du eller Socialdemokratiet nogensinde igen vil få min stemme.

Så kære Borgmester Jan Petersen – skal vores venskab til revision, og hvilke kriterier skal være opfyldt for at være din ”ven”.

Måske vores venskab hører op – måske ikke…”

Publiceret 24 March 2017 10:26