Peter & De Andre Kopier spiller til Påskebal i Midtdjurshallen. Pressefoto

Peter & De Andre Kopier spiller til Påskebal i Midtdjurshallen. Pressefoto

Ryomgård:

Påskebal med musik fra gammel Gas til frisk Larsen

Frivillige fra IF Midtdjurs gentager sidste års succes med et Påskebal med Peter & De Andre Kopier i Midtdjurshallen

Af
Af Martin Schultz

Hele den smukke arv af sange efter både Gasolin' og lune Larsen.
Det lover kopibandet Peter & De Andre Kopier, når de Skærtorsdag 13. april går på scenen til Påskebal i Midtdjurshallen.
Det er frivillige fra IF Midtdjurs med Mickey Nørgaard og Laila Rygaard i spidsen, som igen i år byder til Påskebal i Ryomgård. Efter koncerten med bandet fortsætter dansen og festen med et diskotek med en lokal discjockey.

Pænt overskud til byggeri

I Ryomgård har man gennem mange år haft tradition for halballer med ”Støtten” som arrangør, og her hørte påskeballet med på programmet. Men halballerne tabte pusten og populariteten og hører i dag nærmest til sjældenhederne.
Men Mickey Nørgaard og Laila Rygaard tog sidste år chancen med at genoplive Påskeballet i Midtdjurshallen, og med omkring 750 deltagere inde i hallen og et flot overskud på 85.000 kr. til støtte for byggeriet af nye fælles rammer mellem den nye Multihal og det eksisterende klubhus i Ryomgård, var det oplagt et gøre endnu et forsøg i år med de samme gode professionelle solister.
”Vi håber også på et godt besøg i år og prøver at rykke starten på musikken mod kl. 22, så alle kan nå at komme ind før koncerten går i gang,” siger Mickey Nørgaard.

Fakta

Påskebal 2017 i Midtdjurs Hallen

Torsdag 13. April fra kl. 21.00 til 03.00
Entré: 130 kr. ved indgangen
100 kr. i forsalg i klubhuset indtil 1. april
Unge under 16 år ingen adgang

Publiceret 24 March 2017 10:22